reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kruszka - na pewno będzie wszystko dobrze!! pomyśl sobie, że jak pójdzie do lekarza, to przynajmniej się przebada i w razie czego będzie można zareagować. Dla wszelkiego warto się badać i kontrolować. Trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamy!!:tak:

Błonka - powodzenia!!!!! &&&&&&&&&&&&&&& możliwe że to już zaraz :-):-):-) trzymam kciuki za Ciebie i Zosię :))))))))

Królowa - nie martw się, podobno tak pobolewa na początku, bo macica się rozciąga :tak:

Mnie dzisiaj też strasznie boli brzuch - ale to od @. Kurcze, zaczęłam się martwić tym moim dziwnym okresem..:/

Aneczka - działamy w tym cyklu, działamy :))

witam,

dziś 24 dc, dzis juz nie brałam luteiny bo i tak nie ma sensu skoro są plameinia, zapewne zwiastujące zbliżającą sie @ :-(

Błonka trzymam kciukasy!!! &&&&& ja tak miałam w tym samym dniu,w którym urodziłam synka!powodzenia:-)

Królowa spokojnie, weź no spe, oszczedzaj sie i bedzie siiii. macica sie rozciąga:tak:

Kruszka tak jak pisze pachnąca - zbadają mamę, to na pewno warto i pewnie się okaże, że jest wszystko dobrze.
Pachnąca ja też miałam takie dziwne @ przy luteinie. Jeden cykl bardziej śluz z krwią i mało tego, inny znowu wodospad. Myślę, że jak jest małe endo to i @ skąpa, a jak ładnie urośnie to i @ ładna.
Błonka mi się brzuch nie stawiał, czułam że to skurcze, ale też nic nie bolało i w tym dniu się urodziła Zuzia.
Zresztą coś żadnych wieści od południa, więc może jednak? Powodzenia

Hej Dziewczyny!
Ale pogoda:no: U Was też tak ponuro i mokro? Nawet po obiedzie nie chce mi się pozmywać.
Myślałam Błonka, że jak wrócę z pracy i tu wejdę, to się dowiem, że Zosia już się urodziła :-) Widzę, że fałszywy alarm.

alarmu porodowego nie bylo :p ale dalej mi sie stawia wszystko co chwile... glupieje.. jak maz przyjedzie ide pod cieply prysznic jeszcze raz.. niech sie rozkreci albo zamilknie bo ja sie tak nie wyspie...........
to chyba przepowiadajace

reklama
W tv właśnie leci reklama lodówki BEKO. Kojarzycie? Jak rodzice wracają z zakupów, a mały bąbel w foteliku patrzy czy nie kupili przypadkiem warzyw. Jest super :-) Nie będzie zupki, nie będzie zupki :-D

Do góry