reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasiu - jednym się udaje innym nie ,ale trzeba wierzyć jak nie tym razem to następnym ..

Z ciekawości Ile kosztuje podejście do kolejnego in vitro?

reklama
no czyli jeśli rozumiem dobrze płacisz tylko za samo "dostarczenie" zarodków ?.
Tak jak pisze Mavika- Czym się martwisz ? Uda się na pewno!

ankka02
co racja to racja
moja sis tak miała
ból podbrzusza jak na @
cycki jak na @
te same co zwykle objawy a tu ciąża
:D

Wiecie...ale to jest troszke inne czekanie niz przy zwyklym staraniu....bo wiem ze doszlo do zaplodnienie..co wiecej, zarodek byl w mojej maciccy...i teraz nerwy czy tam zostal..a jak nie, to dlaczego.....i jakos dzisiaj zly dzien mam:-(

reklama
Do góry