reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
nie dziekuje aby nie zapeszac i tak juz ukrucilam staranka z codziennego do max co 2-3 dni... nie wiem czy dobrze czy nie....? ale pod koniec msc wysle swojego na badania nasienia i zobaczymy...

reklama
tak tygrysie
wieśka powinno się brać od 1dc do owu
mi ginka dała nazwe jakiś ziołowych tabl na obniżenie prl

kami
super wiadomosc
gratki

u mnie piękna pogoda a ja do roboty

temp w dół :-\ więc wiadomo

Ostatnia edycja:
Tygryseczek ja brałam jeszcze Castagnusa.

Dziewczyny panikuję!!! Naczytałam się o tych indukowanych porodach, że bardzo boli, że trwa dłużej, że parte potrafią się zacząć przed osiągnięciem 10cm:szok: Ratunku!

tygryseczek wiesiołek od 1 dc, do owu
castagnus jest tym ziołowym specyikiem na unormowanie owu

mavika - ano boli, w miarę ok jest dopóki nie przebiją pęcherza, jak wody popłyną to się robi masakra, bo pęcherz płodowy daje amortyzację i skurcze nie są aż tak mocne
nie wiem jak z partymi, bo mi sie nie zaczęły w ogóle - Artur był źle ustawiony i mimo pełnego rozwarcia nie chciał się wstawić w kanał to mi zrobili cc

Mavika a ten Castagnusa to co to jest??? a mozna to polaczyc z wiesiolkiem ? jak sie w tym cyklu nie uda to i to wezme tzn zamowie jakos moze przez neta bo ja w PL nie mieszkam a tu w UK ciezko chyba z takimi rzeczami...

Castagnus to ziołowy lek - ekstrakt z owocu niepokalanka pospolitego – Agni casti fructus. Producent podaje, że tabletki stymulując receptory dopaminergicznych obniżają poziom prolaktyny. Ja brałam razem z olejkiem z wiesiołka.

O ja Cie pierdafonie Kamii :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D gratulacje serdeczne. Nie miej mi za złe, wiem, że miałas inne plany, ale bardzo sie cieszę!!! Jak sie w owu wstrzeliliście akurat to pewnie teraz płęć męska będzie :-D:-D:-D

Mavika no podobno tak jest jak Fioletowa pisze. Nic nie bój. Jutro będziesz tulila Andrzejka :-)
Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witaj Tygrysek:-)

reklama
Do góry