reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ale lekarz ci przepisał czy sama doczytałaś o nim?? bo ja sama przeczytałam i nie wiem czy mogę tak bez porozumienia z lekarzem brać

mmm-sama..na staraczkach byla dziewczyna ktora go brala i na ulotce jest napisane zeby go brac 90 dni.Ona brala 2 m-ce po @ przerwala zadzialali i jest w ciąży...ale dla mnie najwazniejsze jest to (bo nie woadomo czy on pomogl) ,ze Ona tak jak ja miala @ 2 dni a po castagnusia miala 4 dni +2 dni plamienia a ja mam za krotkie @ i juz wszystkiego sie lapie...

Ja bralam przez chwile castagnus, bo tez wyczytalam o nim w necie. Ale szybko przestalam, bo strasznie bolala mnie po nim glowa, a poza tym zaczelam brac bromka na zbicie prl...

mmm-ja mam prl OK ale castagnus jest tez na regulacje cyklu i na to go biore...gina nie pytalam..

gdybym nie mogla miec dzieci i zawiodloby leczenie to in vitr wchodzilo by w gre na 100% nierozumiem tej nagonki ....nierozumiem niezrozumienia tematu......

MACKU- ja czuje sie po nim normalnie-nic sie w samopoczucieu u mnie nie zmienilo..

cześć dziewczyny czy brała któraś z was castangus???

Pajka mam pytanie, słyszałam że twój partner miał problem z nasionkami a mimo to udało się wam naturalnie możesz napisać ile miał plemniczków? mój M na 3mln i chyba nie ma szans na naturalną ciążę

Ktoś to btrał, ale nie paiętam kto, ja nie...
I pamiętaj jedno zawsze jest szansa na zajście w ciążę, ja już o takich przypadkach słyszałam, że szczęka opada do samej podłogi:)))

reklama
witam się z niską tempką ale nadal bez @
A zamierzasz testować?;-);-)

Cześć dziewczynki. Dziś jest 14 dc i pierwszy raz na teście owulacyjnym pokazała się ta druga wyraźna kreska:-) Dziś idę na USG i zobaczymy co się tam dzieję, bo w pierwszym cyklu z CLO nie działo się niestety nic:no: Wiem, że pozytywny wynik testu owulacyjnego jeszcze o niczym nie świadczy, ale strasznie się cieszę:-) i jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Trzymajcie kciuki, żeby moje nędzne jajniki w końcu się ruszyły... Dam znać wieczorem co wykazało USG:-) Pozdrawiam:-)
Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak będziesz po wizycie:tak::tak:
A ja jestem już po HSG i okazało się że mam drożne jajowody,ale bolało strasznie dobrze że trwało to krótko. Mam nadzieję że to mi choć trochę pomoże. Tylko mam pytanie do dziewczyn które je miały robione czy wy też mieliście po nim dość spore krwawienie i jak tak to czy długo ono trwało?

Do góry