reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja jestem już po HSG i okazało się że mam drożne jajowody,ale bolało strasznie dobrze że trwało to krótko. Mam nadzieję że to mi choć trochę pomoże. Tylko mam pytanie do dziewczyn które je miały robione czy wy też mieliście po nim dość spore krwawienie i jak tak to czy długo ono trwało?
Ja lekko krwawila chyba ze dwa dni.

Mama nie ważne że bolało ważne aby pomogło, bo podobno po tym łatwiej jest zajść w ciąże.
Maćku ja miałam krwawienie podobne do @ ale widzę że jest już trochę mniejsze. A jak się czułaś po zabiegu bo ja dopółki nic nie jadłam to było dobrze a po jedzeniu jest mi trochę niedobrze, no i dostałam silnego bólu głowy ale już mi prawie przeszło

Maćku ja miałam krwawienie podobne do @ ale widzę że jest już trochę mniejsze. A jak się czułaś po zabiegu bo ja dopółki nic nie jadłam to było dobrze a po jedzeniu jest mi trochę niedobrze, no i dostałam silnego bólu głowy ale już mi prawie przeszło
Ja to jedynie sie zle poczulam w szpitali jak mi werflon wyjeli - prawie zemdlalam;-) A pozniej juz bylo oki.
A ty mialas jakies znieczulenie?

Ja już po wizycie, nie mogę się nacieszyć: prawy jajnik: z pęcherzykiem o wym 32x28mm, a lewy z pęcherzykiem 25x15 mm. Dostałam zastrzyk z Pregnylu i działamy!!! Endometrium piękne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja to jedynie sie zle poczulam w szpitali jak mi werflon wyjeli - prawie zemdlalam;-) A pozniej juz bylo oki.
A ty mialas jakies znieczulenie?
Niby miałam, ale nic mi nie pomógło bolało jak chol..a, miałam tylko zawroty głowy po nim ale to podobno normalne. A jeśli chodzi o welflon to u mnie nie ma z tym problemu bo już tyle razy miałam że jestem już do tego przyzwyczajona;-);-);-)
Spice to pokaźne te Twoję pęcherzyki:-D:-D:-D nie pozostaję nic innego jak tylko ostro działać:-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka

spice super pęchole- będzie dobrze:) działaj działaj!!
margie miałam badania wszystkich hormonów i niestety- prl ok, ale fsh do lh nie, dlatego kuracja anty przez 1,5 roku i teraz staranka- jajniki po anty niby wyglądają ok, ale efektów na razie brak:/
sawi a miałaś skok? czy ta niska temp jest cały cykl? może się przedłużył?

reklama
macku jestem wściekła piszę chyba z 10 już razy wiadomość na priv dla ciebie i nie mogę jej wysłać

skąd ten pomysł się zrodził????

Do góry