Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
no to ja tez sie przywitam za 4 dni zaczynam Clo, to nasz 2 cykl razem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GWIAZDECZKA- witaj i powodzeniano to ja tez sie przywitam za 4 dni zaczynam Clo, to nasz 2 cykl razem![]()
Cześć Kochane:-):-):-)
Odebrałam dzisiaj wynik prolaktyny no i mam 17,76ng/ml czyli wynik dobry,a na testosteron musze trochę jeszcze poczekać. I trochę jestem zła bo nadal nie wiem dlaczego mi się nie udaję, niby wszystkie wyniki mam dobre a ciąży nadal brak![]()
Ale o co Ci chodzi?Cześć Kochane:-):-):-)
Odebrałam dzisiaj wynik prolaktyny no i mam 17,76ng/ml czyli wynik dobry,a na testosteron musze trochę jeszcze poczekać. I trochę jestem zła bo nadal nie wiem dlaczego mi się nie udaję, niby wszystkie wyniki mam dobre a ciąży nadal brak![]()
Przy wysokiej prl moze sie tak zdazyc, ze pecholki nie pekaja... U mnie wlasnie tak bylo. I przez to, ze tego nie sprawdzilam "stracilam" przeszlo pol roku. Bo skoro gin zobaczyl pecherzyk stwierdzil, ze nic tylko dzieci robic.Cześć dziewczyny;-), podczytuje Was tutaj od pewnego czasu, my też staramy się o dzidziusia trudno powiedzieć od jakiego czasu, od dwóch lat się nie zabezpieczamy ale też nie patrzyliśmy na dni płodne. Jednak teraz się wzięliśmy za starania i zaczeło się od badań, wiem że mam za wysoką prolaktynę i mężuś idzie na badanie nasienia w poniedziałek, co do leków na ostatniej wizycie u nowego gina dostałam duphaston który miałam brać od 16dnia przez 10 dni, mam 28 dniowe cykle i za każdym usg trafiam w połowę cyklu gdzie jest piękny pęcherzyk,a le czy on pęka?? Najwidoczniej nie skoro nie mogę zaciążyć
![]()