reklama
Cześć dziewczyny
Myśa trzymam mocno &&&&&&&&&&&& za Ciebie, testuj jutro z samego rańca i daj nam znać ;-)
Dziewczyny a mi jeszcze 3 tabletki dupka zostało i za 6 dni @ mam dostać, a bolą mnie dzisiaj strasznie jajniki, nie wiem co mi jest, może to ten duphaston. Zapisałam już mojego M na badanie nasienia na 8 listopada. Myślicie że będę mogła razem z nim wejść do tego pokoju?
Myślę, że tak... mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu! Trzymam za Was kciukasy &&&&&&&&&&&&&&!
CLODI- &&&&&&&& za wyniki męża i &&&&&&&&& za Wasze wejscie razem;-):-):-)
ja mam 12d.c. na 25-27 dniowe cykle i u mnie nie dzieje sie nicccc-mam jedynie śluz taki przejrzysty ,nieciągliwy a tak nic-żadnych boli jajników,klucia nic...a teoretycznie jutro powinna byc owulkanie wiem o co kaman wychodzi na to ,ze owulki nie bedzie-no ale jestem bez Clo to na co licze
LOPOP- cześc kochana,jak tam u Ciebie-ktory Ty maz dzień cyklu,ile jeszcze czekamy na info;-)![]()
wiesz,że śluz tak naprawdę to najsłabszy z wyznacznikow owulacji więc nie masz co tam wypatrywać. Mam nadzieję że dalej ćwiczycie z mężem
2 listopada dostanę @CLODI- &&&&&&&& za wyniki męża i &&&&&&&&& za Wasze wejscie razem;-):-):-)
ja mam 12d.c. na 25-27 dniowe cykle i u mnie nie dzieje sie nicccc-mam jedynie śluz taki przejrzysty ,nieciągliwy a tak nic-żadnych boli jajników,klucia nic...a teoretycznie jutro powinna byc owulkanie wiem o co kaman wychodzi na to ,ze owulki nie bedzie-no ale jestem bez Clo to na co licze
LOPOP- cześc kochana,jak tam u Ciebie-ktory Ty maz dzień cyklu,ile jeszcze czekamy na info;-)![]()
dzisiaj byłam w Gdyni na badaniach na przeciwciała no ale to jets dopiero 1/3 moich badań więc wiesz jeszcze dużo przede mną , ciekawe co tam będzie pewnie coś "wylezie" za krzaków kiedy staracie się od nowa na wspomagaczach jak mąż skończy witaminki?
A skąd ta pewność, że dostaniesz@?2 listopada dostanę @
dzisiaj byłam w Gdyni na badaniach na przeciwciała no ale to jets dopiero 1/3 moich badań więc wiesz jeszcze dużo przede mną , ciekawe co tam będzie pewnie coś "wylezie" za krzaków kiedy staracie się od nowa na wspomagaczach jak mąż skończy witaminki?
clodi
Fanka BB :)
mama05 nie zawsze na owulke muszą jajniki boleć,, nie przejmuj się tym że objawów nie masz, najważniejsze są przytulanki bo bez tego ani rusz, ja trzymam &&&&&& za Ciebie i owocnych staranek 

Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARGIE- aaaa,ze staraniami to wiesz ...;/jakoś weny brak..
LOPOP- no gin powiedzial ,ze jak w styczniu Tom zrobi badanie to z wynikami mam przyjśc i sie zobaczy czy jest poprawa ruchliwosci i jesli tak to:
dostane Clo i monitoring
distane pregnyl na pekniecie bo nie chca pekac..
i bedziemy dzialac
a jesli sie nie poprawi to IUI..
powodzenia w badaniach- &&& zeby wyniki byly si.
mmm-witaj
)
LOPOP- no gin powiedzial ,ze jak w styczniu Tom zrobi badanie to z wynikami mam przyjśc i sie zobaczy czy jest poprawa ruchliwosci i jesli tak to:
dostane Clo i monitoring
distane pregnyl na pekniecie bo nie chca pekac..
i bedziemy dzialac
a jesli sie nie poprawi to IUI..
powodzenia w badaniach- &&& zeby wyniki byly si.
mmm-witaj
przeciwciała antykadiolipidowe w klasie IGG i IGM- to nie są przeciwciała na plemnikiaaaaaaaaaaaaaa mysia cichutko już gratuluję i trzymam kciuki
odebrałam wyniki aptt i nic z nich nie rozumiem :/
lopop a które przeciwciała robiłaś?
a do tego muszę zrobić jeszcze na chlamydię i ureoplasmę i bakterie tlenowe i beztlenowe
bo ją zawsze mam w terminie nic się nie zmieniło i odczepić się ode mnie nie chceA skąd ta pewność, że dostaniesz@?
reklama
no ja właśnie staram się nie nastrajać bo znając swoje szczęście to albo test walnięty albo @ przylezie, ale dziękuje Wam za kciuki.
Jeśli chodzi o płodny śluz mama to ja też nie zawsze widze, na teście owu wychodziła druga kreska a śluzu nie bylo więc może jest w środku.
lopop co u Ciebie??
Jeśli chodzi o płodny śluz mama to ja też nie zawsze widze, na teście owu wychodziła druga kreska a śluzu nie bylo więc może jest w środku.
lopop co u Ciebie??
Podziel się: