reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Kurcze znowu sie nie udało i jeszcze to... Mam skierowanie na ta prolaktyne i teraz czekam na@. Dzis rano robiłam test i 1 kreska.:sorry2:
A który to u Ciebie dc.? może na test jest jeszcze za wcześnie ;-);-);-)

Hello!!!!1
dziewuszki a wiec tak: Byłam u gina, jajka pekły wczoraj bo były słady płynu wiec dobrze ze w ogóle pekły ( staranka były), zapytałam sie jego o tą drożnośc jajowodów i te choróbska o ktorych pisałyście. No wiec na poczatku zrobił wielkie oczy, a pozniej stwierdził ze da mi skierowanie na badania ale one sa płatne czy to prawda???? no a droznośc tez ale to tez potrzebne skierowanie no i trzeba sie zapisac na termin bo nie zawsze jest miejsce w szpitalu. Hmmm miałam wrazenie jakby robił mi łaskę...dupek:))
Powiedzcie mi jak to u was było z tymi skierowaniami ....???
Jeśli chodzi o hsg to jak masz skierowanie to jest bezpłatne i trzeba się zapisać jak tylko dostaniesz @ to oni wtedy wyznaczą Ci termin, a o pozostałych badaniach się nie wypowiadam bo nie miałam ich robionych:tak::tak::tak:

mój termin był na wczoraj, bolą mnie dzisiaj plecy i brzuch, zobaczymy co się z tego wykluje. No to w sumie dobrze że odpoczywacie, taka przerwa jest potrzebna, trzeba dać odpocząc umysłowi bo stres nie pomaga, trzymam kciuki
Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby to był dobry objaw:-):-):-):-)
amalfi może wspomagacze nie będą już potrzebne bo zawitała już u Ciebie fasolka

reklama
andzia25 nie skarbie nie zawitala, nie mialam owulki w tym miesiacu wiec raczej musialby to byc cud. Musze miec wspomagacze bo mam krotkie cykle i pecherzyki mi nie rosna, w tym cyklu dorosl do 14mm tylko. Wow, wysilil sie jak cholera!!!

A tak w ogole to dzien dobry wszystkim starajacym! Milego dnia zycze!

czemu ta @ zawsze musi przychodzić???? ja mam dzisiaj 3dc, od 5 do 9dc znowu będę brała clo i w tym cyklu mam mieć IUI, oby pierwsz i ostatnie...
sorki, że tak tylko o sobie, ale nie mam nastroju...

Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz czy wasi ginekologowie doradzali coś po zobaczeniu wyników mężów jak poprawić plemniki??

Trzymam za Was kciuki :)

Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz czy wasi ginekologowie doradzali coś po zobaczeniu wyników mężów jak poprawić plemniki??

witajcie dziewczynki, mój mąż jak zrobil badanie i nie wyszło zbyt dobre to ginek stwierdził że ma lekka infekcję i dostał jakieś leki na drogi moczowe, dla mnie to było dziwne bo myślałam że bardziej jakies wspomagacze są mu potrzebne niż leki na infekcję dróg moczowych no ale nie ja jestem lekarzem

Mój M też ma dobre wyniki nasionek, ale ja i tak cały czas karmie go salfazinem bo wyczytałam na paru forach że ma on dobry wpływ i jest polecany przez wiele osób

wikula- wiem ale nie wiem jeszcze jakimi i we czwartek mam wizyte i jestem ciekawa czy coś doradzają, szczerze to boję się że doradzi Nam inseminacje:-(

myśa ala mój mężulek ma na prawdę złe wyniki więc nie sądze żeby to coś mu pomogło i żeby było to takie proste:-(

andzia mój m tez brał salfazin i powiem tak "guzik to dało" brał 3 miesiące i co żołnierzyki w opłakanym stanie:-(

wikula- wiem ale nie wiem jeszcze jakimi i we czwartek mam wizyte i jestem ciekawa czy coś doradzają, szczerze to boję się że doradzi Nam inseminacje:-(

myśa ala mój mężulek ma na prawdę złe wyniki więc nie sądze żeby to coś mu pomogło i żeby było to takie proste:-(

andzia mój m tez brał salfazin i powiem tak "guzik to dało" brał 3 miesiące i co żołnierzyki w opłakanym stanie:-(
na razie sie nie zamartwiaj, wiele mężczyzn tak ma, skoro wybieracie się do lekarza to on na pewno coś doradzi.G głowa do góry, wspieraj męża żeby nie widział jak bardzo Cie to martwi, dla faceta złe wyniki nasienia to ogromna ujma, juz tak mają z tym męskim ego.

reklama
myśa mam taką nadzieję że doradzi, nigdy nie dałam i nie dam do zrozumienia tego mojemu mężowi, jest dla mnie wszystkim - i powtarzam mu cały czas że będzie dobrze, bo przecież musi być dobrze !!

Do góry