andzia25
Fanka BB :)
A który to u Ciebie dc.? może na test jest jeszcze za wcześnie ;-);-);-)Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Kurcze znowu sie nie udało i jeszcze to... Mam skierowanie na ta prolaktyne i teraz czekam na@. Dzis rano robiłam test i 1 kreska.![]()
Jeśli chodzi o hsg to jak masz skierowanie to jest bezpłatne i trzeba się zapisać jak tylko dostaniesz @ to oni wtedy wyznaczą Ci termin, a o pozostałych badaniach się nie wypowiadam bo nie miałam ich robionychHello!!!!1
dziewuszki a wiec tak: Byłam u gina, jajka pekły wczoraj bo były słady płynu wiec dobrze ze w ogóle pekły ( staranka były), zapytałam sie jego o tą drożnośc jajowodów i te choróbska o ktorych pisałyście. No wiec na poczatku zrobił wielkie oczy, a pozniej stwierdził ze da mi skierowanie na badania ale one sa płatne czy to prawda???? no a droznośc tez ale to tez potrzebne skierowanie no i trzeba sie zapisac na termin bo nie zawsze jest miejsce w szpitalu. Hmmm miałam wrazenie jakby robił mi łaskę...dupek)
Powiedzcie mi jak to u was było z tymi skierowaniami ....???

Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby to był dobry objaw:-):-):-):-)mój termin był na wczoraj, bolą mnie dzisiaj plecy i brzuch, zobaczymy co się z tego wykluje. No to w sumie dobrze że odpoczywacie, taka przerwa jest potrzebna, trzeba dać odpocząc umysłowi bo stres nie pomaga, trzymam kciuki
amalfi może wspomagacze nie będą już potrzebne bo zawitała już u Ciebie fasolka