mama05
prrrryy szaaaalona :))
trzymaj ,trzymajmama05- qrcze będę trzymała kciuki bo to mi da nadzieję że można coś poradzić![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymaj ,trzymajmama05- qrcze będę trzymała kciuki bo to mi da nadzieję że można coś poradzić![]()
Robilas samo FSH? Z tego co wiem, to wnioski mozna wyciagac na podstawie stosunku LH do FSH. Tak bynajmniej czytalam...cześć
a ja dzisiaj odebrałam wynik FSH 5,6 przy normie 2-13 czyli chyba ok ale może któraś z was wie jak to jest z tą rezerwą pecherzykową?? chyba stymulacja nie będzie potrzebna??
dziś zrobiłam ASA i ACA i parę innych ogólnych badań. ASA i ACA będą do odebrania za jakieś 2-3 tygodnie i wtedy uderzamy do lekarza na HCG i powtórkę badania armii, mam nadzieję że po androvicie będzie ich więcej i może uda się bez rozrodu wspomaganego, strasznie bym chciała
wiecie jak można zwiekszyc ilość i ruchliwość plemników?? bo mój M ma oligo-astheno-teratoospermię III stopnia czyli b ciężką, najgorsze jest to że jak do tej pory nie wiadomo czym spowodowaną bo anatomicznie i hormonaline wszystko jest super
Badanie nasienia :: MediWeb.pl
tu są normy nasienia jak by którejś z was były potrzebne
Hej!;-)MAĆKU- witaj)
maćku-jak tak czasem czytam o tych badaniach co piszesz to robie oczy jak 5 zl-zupelnie nie wiem o co kaman?!!?
znacie sie tu dzieczyny ,ze hoho![]()
Robilas samo FSH? Z tego co wiem, to wnioski mozna wyciagac na podstawie stosunku LH do FSH. Tak bynajmniej czytalam...
A te badania ASA i ACA to co to?
Jesli chodzi o armie - a robiliscie jakies badania pod katem chorob wenerycznych? Mi ostatnio wybadali ureoplasme i na jeden ze stron znalazlam info, ze moze ona powodowac spadek jakosci nasienia (miedzy innymi kiepska ruchliwosc). I moj M tez ma problem z ruchem linearnym. Byc moze wlasnie przez to.
tak lekarz kazał mi zrobić samo FSH
a to asa i aca to na przeciwciała plemnikowe i coś związane z wczesnymi poronieniami
żadnych badan wenerycznych nie robiliśmy, zobaczymy co lekarz powie po drugim badaniu