reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
mmm-a czy Twoj mąż jest na cos uczulony???na innym forum czytalam ze leki przeciwzapalne dzialają cuda jesli facet jest na cos uczulony...mój na nic nie jest...tak wiec bierze jedynie witaminy...

reklama
malpajaja , mmm u nas też badania M były kiepskie, nie moge znależć ich ale ok 10-15 % tylko dobrze zbudowanych ilość też mała, zdołowaliśmy się bo ja na początku szukałam u siebie problemu, tylko ta prl na granicy ( tzn tam była granica do248 czegoś tam a ja miałam właśnie 248) więc nic porażającego. na usg niby pęcherzyki wyszły ok ale szukałam wszystkiego ten bromek bardziej ja naciskałam ( wiedza z bb :) ) niż ginka. A na forum doczytałam co najlepiej dać M i z tego co pamiętam to brał l-karnityne, magnez, potas, kw foliowy. I wtedy po pierwszym cyklu tych jego tabletek plus mój bromek się udało. Chyba znowu musimy całość powtórzyć .

mama05 pewnie że damy rade :)

mmm-a czy Twoj mąż jest na cos uczulony???na innym forum czytalam ze leki przeciwzapalne dzialają cuda jesli facet jest na cos uczulony...mój na nic nie jest...tak wiec bierze jedynie witaminy...

mama jest uczulony na penicylinę ale nie wiem czy to może mieć jakiś zwiazek

malpajaja , mmm u nas też badania M były kiepskie, nie moge znależć ich ale ok 10-15 % tylko dobrze zbudowanych ilość też mała, zdołowaliśmy się bo ja na początku szukałam u siebie problemu, tylko ta prl na granicy ( tzn tam była granica do248 czegoś tam a ja miałam właśnie 248) więc nic porażającego. na usg niby pęcherzyki wyszły ok ale szukałam wszystkiego ten bromek bardziej ja naciskałam ( wiedza z bb :) ) niż ginka. A na forum doczytałam co najlepiej dać M i z tego co pamiętam to brał l-karnityne, magnez, potas, kw foliowy. I wtedy po pierwszym cyklu tych jego tabletek plus mój bromek się udało. Chyba znowu musimy całość powtórzyć .

mama05 pewnie że damy rade :)
wiesz wydaje mi się że te witaminki raczej nie miały wplywu na poczęcie bo plemniki "hodują" się 3 miesiące czyli jeśli np brał leki w marcu to plemniki z tych leków będą dojrzałe w czerwcu

dentico- dzięki Ci kochana podniosłaś mnie na duchu :), ja idę do gina we czwartek i zobaczymy co mi powie, ale mam nadzieję że coś przepisze i zaczynamy walczyć:) a co to znaczy że na usg pęcherzyki wyszły oki??? Bo ja mam piękne pęcherzyki w połowie cyklu ale nie miałam żadnego monitoringu i nie wiem czy one pękają;/

malpajaja- TAK WY zrobiliscie pelne a my podstawowe bo bylam pewna ,ze wszystko bedzie si ...a tu masz ci babo placek...dlatego nastepne bedzie rozzerzone:tak:

mmm-a z ta pencyliną to nie wiem ,ale zaputaj gina....

reklama
Do góry