reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
DENTICO- cześć i &&&&&&&&&&& za kolejny cykl;-)ja cos wiem o dlugich staraniach bo nasza dwojka tez jest wyczekana,ale...damy rade co ???...:tak:

tez mam nadzieje,ze sluz to dobry znak-cos ruszylo w organizmie:tak:i dzieki za &&&&&&&&:-p

reklama
MYŚA- czesc ,no dawno CIE nie bylo-i co udalo sie wyluzowac????bralaś teraz Clo???pozdrawiam :)
ja teraz bez clo tylko bromek i zobaczymy co to dało, nawet lutki nie wzięłam bo zapomniałam, kapnęłam się jak już miałam 22dc, a jak ty sobie radzisz, bo ja wrzuciłam na luz i dobrze mi z tym ale jestem oooooooookropnie nerwowa nie wiem czemu

MYŚA- a u mnie teraz 3 cykle luzu bo odstawilam Clo i dopiero jak Tomi zrobi badanie armii i ruchliwosc sie poprawi to wtedy dostane Clo i pregnyl na pekniecie bo u mnie pęchole nie chca pekac -takze teraz lykam Castagnus i folik i magnez ,mąż lyka swoje witaminy i tak sobie żyjemy na luzoe bez monitoringu i calej tej "nagonki" ;)

a Ty kiedy maz termin @???

kobietki pisze w imieniu Wisieńki jest w pracy i wieczorem wleci poczytac.
sprawa wygląda tak ,ze ma dzis 11d.p.owulacji a wczoraj wieczorem miala wyciek z piersi taki bialawy plyn...czy ktoras z Was tak miala kiedys?????Ona podejrzewa ,ze to prl podwyrzszona -ma stresującą prace,wiec nerwy kazdego dnia...

czy u którejś z Was podwyższona prl tez objawiala sie wyciekiem z piersi ?????
termin @ ma na czwartek ,piątek....
Mi nie, ale wiem, ze po bardzo czesty objawy przy wysokiej prl.
Witajcie dziewczyny.

A ja niestety dziś dostałam @ więc bromek nie zadziałał. No trudno, próbujemy dalej...
Musze pamiętać o bromku, plus kwas foliowy i może duphaston od owulacji dołącze. I mojemu M też kwas foliowy zaserwuje. Coś czuje że teraz też nie pójdzie łatwo. Poprzednia ciąża po chyba 18 mcach, teraz już próbujemy ok 5 miesięcy i nic.

Maćku może sobie hormony tarczycy sprawdze bo mam nawet takie objawy jak piszesz co do niedoczynności tarczycy.
Bromek pewnie zadzialal (tzn zbil prl), ale przeciez zanim wszystko zacznie funkcjonowac jak trzeba troche czasu musi minac:tak:
A jaki masz poziom prl?
Mysle, ze warto zbadac sobie TSH, bo wysoka prl jest czesto powiazana z niedoczynnoscia...

Dziewczyny mam wyniki męża- ma teratozoospermie
kurcze "oklapłam":-( ale chwilowo zaraz się podniosę i będziemy działać!!
Mam wizytę we czwartek na 17 już nie mogę wytrzymać żeby coś doradził jak zadziałać:baffled:
Jeszcze moja podwyższona prolaktyna, po prostu szok!!:szok:

Macie jakieś sposoby na poprawienie plemniorków??

malpajaja-cześć ...tule,mam nadzieje ,ze gin zaleci M odpowiednie witaminy i bedzie si:tak:

moj ma athenozoospermie-czyli slaba ruchliwość-bierze na to od jakics 3 tyg androwit,wit C,kwas foliowy,l-karnityne i magnez+B6,ponowne wyniki robimy po 3 m-cach kuracji czyli na początku stycznie...

a u Was co-mala liczba plemników???

Cześć mama05 chętnie się Przytulę, bo mam takiego doła jak nigdy !!
ruch postępowy prostolinijny 5 %
postepowy 48 %
niepostepowy 4%
nieruchome 43%

Witam wszystkie babeczki.
mama odnośnie Wisieńki to też słyszalam że wyciek z piersi jest oznaką podwyższonej prolaktyny, ale wiem to tylko ze słyszenia bo ja nigdy tak nie miałam

reklama
ANDZIA- cześć ,dziekuje-Wisieńka wleci na wątek po pracy to sobie poczyta-chciala ,zebym sie zapytala "w dzien" bo jak Ona wraca to czesto jest maly ruch-wiec rozumiesz :) a tak sobie juz poczyta i bedzie wiedziala jakie jest Wasze zdanie:)

a jak tam u Ciebie ???jesteś przed @ ?? :)

Do góry