reklama
clodi
Fanka BB :)
cześć babeczki ;-)
Dawno mnie nie było, jakoś czasu nie miałam ostatnio. Dzisiaj trochę musiałam się naczytać żeby dojść do ostatniego postu. Widzę że nasze grono się powiększa, witam wszystkie nowe staraczki. Mąż mi kupił dwie rybki , żebym nie była taka samotna. Chociaż jakoś ostatnio lepiej się czuje. Co ma być to będzie . Mam nadzieje że ten optymizm szybko nie minie
Dawno mnie nie było, jakoś czasu nie miałam ostatnio. Dzisiaj trochę musiałam się naczytać żeby dojść do ostatniego postu. Widzę że nasze grono się powiększa, witam wszystkie nowe staraczki. Mąż mi kupił dwie rybki , żebym nie była taka samotna. Chociaż jakoś ostatnio lepiej się czuje. Co ma być to będzie . Mam nadzieje że ten optymizm szybko nie minie
iza.malami
Hello!!!!1
dziewuszki a wiec tak: Byłam u gina, jajka pekły wczoraj bo były słady płynu wiec dobrze ze w ogóle pekły ( staranka były), zapytałam sie jego o tą drożnośc jajowodów i te choróbska o ktorych pisałyście. No wiec na poczatku zrobił wielkie oczy, a pozniej stwierdził ze da mi skierowanie na badania ale one sa płatne czy to prawda???? no a droznośc tez ale to tez potrzebne skierowanie no i trzeba sie zapisac na termin bo nie zawsze jest miejsce w szpitalu. Hmmm miałam wrazenie jakby robił mi łaskę...dupek
)
Powiedzcie mi jak to u was było z tymi skierowaniami ....???
dziewuszki a wiec tak: Byłam u gina, jajka pekły wczoraj bo były słady płynu wiec dobrze ze w ogóle pekły ( staranka były), zapytałam sie jego o tą drożnośc jajowodów i te choróbska o ktorych pisałyście. No wiec na poczatku zrobił wielkie oczy, a pozniej stwierdził ze da mi skierowanie na badania ale one sa płatne czy to prawda???? no a droznośc tez ale to tez potrzebne skierowanie no i trzeba sie zapisac na termin bo nie zawsze jest miejsce w szpitalu. Hmmm miałam wrazenie jakby robił mi łaskę...dupek
clodi- cześć 
iza - ja też jestem ciekawa, nie wiem jak teraz w tej sytuacji z mojego męża żołnierzykami ale twierdził że to będzie a kolejne badanie po plemniorach- jak jest teraz z nimi nie ciekawie - to nie wiem co z drożnością jajowodów - wolałabym nie ale co życie pokaże nie wiem
iza - ja też jestem ciekawa, nie wiem jak teraz w tej sytuacji z mojego męża żołnierzykami ale twierdził że to będzie a kolejne badanie po plemniorach- jak jest teraz z nimi nie ciekawie - to nie wiem co z drożnością jajowodów - wolałabym nie ale co życie pokaże nie wiem
Jesli chodzi o droznosc to mnie skierowal gin. Mieszkam w malym miastecku i nie mialam problemu z dostaniem sie na oddzial. Jak pojawial sie @ zadzwonilam sie umowic (wczesniej dal mi skierowanie do szpitala) i 10 dc mialam badanko.Hello!!!!1
dziewuszki a wiec tak: Byłam u gina, jajka pekły wczoraj bo były słady płynu wiec dobrze ze w ogóle pekły ( staranka były), zapytałam sie jego o tą drożnośc jajowodów i te choróbska o ktorych pisałyście. No wiec na poczatku zrobił wielkie oczy, a pozniej stwierdził ze da mi skierowanie na badania ale one sa płatne czy to prawda???? no a droznośc tez ale to tez potrzebne skierowanie no i trzeba sie zapisac na termin bo nie zawsze jest miejsce w szpitalu. Hmmm miałam wrazenie jakby robił mi łaskę...dupek)
Za badania w kierunku syfkow placilam i to sporo - 450 zl. I je w sumie mozna zrobic na wlasna reke. Trzeba tylko znalezc gina, krory pobierze od Ciebie probke sluzu.
den83
czesc dziewczyny
iza to my w tym samym momencie cyklu jesteśmy
clodi-cześć! dawno cię nie było
ja tradycyjnie- testy owu i temp i nadal nic nie wiem. w tym cyklu jakoś "zimniejsza " jestem- temp spadła do 36,3 na poczatku cyklu i jeszcze nie wzrosła, wiec nie wiem kiedy zacząc luteinke łykac... a tu już18dc:/
no ale jak na razie test owu tylko 1 raz wyszedł pozytywny, staranka były, więc moze moze
iza to my w tym samym momencie cyklu jesteśmy
clodi-cześć! dawno cię nie było
ja tradycyjnie- testy owu i temp i nadal nic nie wiem. w tym cyklu jakoś "zimniejsza " jestem- temp spadła do 36,3 na poczatku cyklu i jeszcze nie wzrosła, wiec nie wiem kiedy zacząc luteinke łykac... a tu już18dc:/
no ale jak na razie test owu tylko 1 raz wyszedł pozytywny, staranka były, więc moze moze
mój termin był na wczoraj, bolą mnie dzisiaj plecy i brzuch, zobaczymy co się z tego wykluje. No to w sumie dobrze że odpoczywacie, taka przerwa jest potrzebna, trzeba dać odpocząc umysłowi bo stres nie pomaga, trzymam kciukiMYŚA- a u mnie teraz 3 cykle luzu bo odstawilam Clo i dopiero jak Tomi zrobi badanie armii i ruchliwosc sie poprawi to wtedy dostane Clo i pregnyl na pekniecie bo u mnie pęchole nie chca pekac -takze teraz lykam Castagnus i folik i magnez ,mąż lyka swoje witaminy i tak sobie żyjemy na luzoe bez monitoringu i calej tej "nagonki"
a Ty kiedy maz termin @???
amalfi
Jezu!!! Chcialabym zeby juz mi sie nowy cykl zaczal i od drugiego dnia zaczelabym wspomaganie... Nie moge sie doczekac jak tj ze wspomaganiem i na monitoringu wszystko zobacze itd a tu jeszcze jakies pare dni musze poczekac nie wiem ile bo mam nieregularne niestety.
Takie czekanie troche ,mnie wkurza bo jestem raczej czlowiekiem czynu, a teraz nic przyspieszyc sie nie da :-(
Takie czekanie troche ,mnie wkurza bo jestem raczej czlowiekiem czynu, a teraz nic przyspieszyc sie nie da :-(
den83
holender....sprawdziłam i porównałam i test owu jednak negatywny(chyba bardziej widziałam to co chciałam), a temp spadła jeszcze do 36,2
chyba przez to, że się tak wkurzam tą nieregularnością cykli nie mogę zaciążyć.
no cóż w takim razie czekam na skok dalej- ale to znaczy, że szanse ciągle są;-)

no cóż w takim razie czekam na skok dalej- ale to znaczy, że szanse ciągle są;-)
reklama
mmm...
cześć
ja jeszcze dziś mam wolne ale już jutro do pracy, ale mi sie nie chce
ja jeszcze dziś mam wolne ale już jutro do pracy, ale mi sie nie chce
nie, ale myślę że lekarz stwierdził to profilaktyczmieA Ty jestes po poronieniu?
Ostatnia edycja:
Podziel się: