reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
czesc babki

ja wczoraj bylam u gina ,zeby zobaczyc czy nie zrobily sie torbiele i po usg okazalo ie ,ze torbieli nie ma i....mimo odstawienia Clo pecherzyk urósl i ...pękl-okazalo sie ,ze w srode mialam owulke a nic na to nie wskazywalo ,nic ne czulam-dzialanie bylo we wtorek,zupelnym przypadkiem udalo nam sie zadzialac na dzien przed owu.teraz sie zastanawiam czy 3 tyg brania witamin cos pomogly na męża ruchliwość...czekamy do 10 listopada i sie okaże-&&&&&&&&& mile widziane :)))
Mama ja też tak miałam po odstawieniu clo:tak::tak::tak:,a w tym cyklu to sama nie wiem czy miałam owulke czy nie bo żadnych objawów, a mierzenie temp. i testy owulacyjne sobie darowałam. Ale z tymi starankami trafiliście może akurat jak nie skupialiście się na tym to Wam się udałoKciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)

reklama
MAĆKU- czesc:)
ANDZIA25- witaj i dzieki za &&&&&&&&& :))trzymaj moze akurat...ja gdzies czytalam,ze czaem tak jest ,ze po odstawieniu Clo jest owulka ,ale ja jej nie czulam ,nic na nią nie wskazywalo wiec bylam pewna,ze cykl pusty a ,ze tempki nie mierze,szyjki nie badam-dalam na luz to nie wiedzialam co sie święci.
a teraz z nadzieją czekam do terminu @...

Cze mama!:-)

To te nasze owulki sie chyba zmowily w tym cyklu, bo u mnie tez jakos tak "bezobjawowo". Dzisiaj co prawda troche podbrzusze pobolewa i mialam delikatne krwawienie, ale gdyby nie test owu to bym nie powiedziala, ze cos sie szykuje. A zwykle jajniki niezle daja czadu.:tak:

Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tampony:no:dzis od rana nastepny:no:zupelnie nie wiem o co chodzi:no:
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.

tego jeszcze nie bylo-po 15 dniach:szok:znowu @:eek:
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????

do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzialalam, oczywiscie;-) Teraz czekamy na rezultaty.

Kurde - dzisiaj obudzilam sie z bolem gardla:wściekła/y:
Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tampony:no:dzis od rana nastepny:no:zupelnie nie wiem o co chodzi:no:

ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????

nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kurcze... Nie zazdroszcze i nie dziwie Ci sie, ze sie wkurzasz...:-(
Moglo by sie juz wszystko unormowac... A moze ten castagnus tak miesza?

mama05 dziwne to troche , najlepiej skonsultować to z ginekologiem, bo aż taki krótki cykl, prawie bez 2 fazy,hmmm może tak jak pisze Maćku ten castagnus coś poprzestawiał.....choć to chyba tylko zioło.

Maćku obyście dobrze zadziałali:)

reklama

Mama strasznie dziwne te cykle u Ciebie, już raz tak miałaś że bardzo wcześnie @ przyszła, a to niedobrze dla fasolki bo nie ma u Ciebie prawie drugiej fazy która jest niezbęda do utrzymania ciąży. A brałaś może luteine lub dupka? Koniecznie musisz skontaktować się z lekarzem i spytać o co chodzi z tą @. Może rzeczywiście te zioła tak wpływają na Ciebie;-);-);-)

Do góry