reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
oj mama znam ten ból bo ja dostałam poprzednią @ po 16 dniach a teraz mam 38dc i nic, wydaje mi się że zaszalały u Ciebie hormony no ale ginkowi trzeba powiedzieć koniecznie, a jak sie dowiesz dlaczego tak się stało to daj znac bo sama jestem ciekawa, trzymaj się:)

reklama
dzwonilam do gina przed chwilą...
zapytalam czy robic badanie estradiolu,progesteronu i testosteronu w 3 d.c. ale powiedzial,ze zadne z tych badan nie ma sensu robic bo testosteron powoduje zwiekszone owlosienie a u mnie On tego nie widzi..progesteron rosnie dopiero w II fazie cyklu wiec za wczesnie teraz robic a estrodial najlepiej robic w 22 ,23 d.c.
zalecenia mam takie-estrofem znowu od 5 d.c. przez 21 dni i od 16 d.c. luteina przez 10 dni...

hmmmm czyli w sumie nie wiadomo czemu mama przychodzą @ w połowie cyklu?!
andzia biorę luteinę i jeśli do 11 listopada @ nie przyjdzie to wtedy pewnie wybiore się na betę, nie robie tego teraz bo muszę czekać na wynik hcg tydzień. A jak sprawy u Ciebie się mają?? Pozdrawiam

ANDZIA,MYŚA- No nie wiadomo o co chodzi czemu tak przychodza kiedy chca....;/
teraz bede brala hormony na wydluzenie i sie zobaczy,....znow hormony i znow pewnie kg pojda do gory...:(

wiesz mama mi ginek powiedział że jak pęcherzyk jest np. przyrośnięty ale wadliwy to wtedy @ przychodzi szybciej pamiętasz je też tak miałam w jednym cyklu @ przyszła w 18dc ale wtedy był jakiś dziwny pęcherzyk

LOPOP- dzieki kochana,kazde wsparcie na wage zlota bo juz naprawde oszalec mozna od tego myslenia....

teraz znow estrofem i zobaczymy co to bedzie-Tom bierze witaminy i na poczatku stycznia robimy badanie i okaze sie co i jak...coraz bardziej nastawiamy sie na IUI.

A u Ciebie jak kochana???

LOPOP- dzieki kochana,kazde wsparcie na wage zlota bo juz naprawde oszalec mozna od tego myslenia....

teraz znow estrofem i zobaczymy co to bedzie-Tom bierze witaminy i na poczatku stycznia robimy badanie i okaze sie co i jak...coraz bardziej nastawiamy sie na IUI.

A u Ciebie jak kochana???
nic dalej sie nie posuwa wyników nie ma z krwi potem czeka mnie jeszcze badanie ze śluzu i jakoś nie mogę dodzwonić się do ginka i nie wiem pewnie po nowym roku zejdzie się na IUI

reklama
Myśa to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby @ nie przyszła przez najbliższe 9mięsiecy.
A ja czekam na testowanko do 10listopada pod warunkiem że @ nie przyjdzie. Mam cichą nadzieję że się udało choć nie mam żadnych objawów;-);-)

Do góry