reklama
wiecie mój powiedział że jakby nie grało u niego to by jeźdxił nawet do warszawy żeby było drugie dziecko no ale nie powiem raz mnie zdenerwował bo miała być IUI ale nie pasowała mu bo praca ważniejsza i też mu powiedziałam po co wtedy ja biorę leki kłuję sie i tyle jeżdżę i wtedy poskutkowało chcociaż na jedno podejście był czas
a teraz sam pilnuje i mnie namawia że już znowu trzeba podejść- czasem faceci pozytywnie zaskoczą
kurcze, ale bym sobie do Sopotu pjechała, wieki tam nie byłam....kochana jeszcze wszystko przed tobą bo młodziutka jesteś ale super że działasz już teraz bo jednak czasem to wszystko długo trwa
badania to momencik ale wiesz a jak juz tak jadę to jednak też biorę synka i nad zatokę idziemy potem do sopotu na molo i też czas zleci
Uciekam Kochane, może trochę poprzytulam się do męża
Życzę wam udanego wieczorku i cudownych boboseksów![]()
miłego przytulanka!!
wiecie mój powiedział że jakby nie grało u niego to by jeźdxił nawet do warszawy żeby było drugie dziecko no ale nie powiem raz mnie zdenerwował bo miała być IUI ale nie pasowała mu bo praca ważniejsza i też mu powiedziałam po co wtedy ja biorę leki kłuję sie i tyle jeżdżę i wtedy poskutkowało chcociaż na jedno podejście był czasa teraz sam pilnuje i mnie namawia że już znowu trzeba podejść- czasem faceci pozytywnie zaskoczą
Mój też powiedział, że jak nam się nie uda z inseminacją i będzie (tfu, tfu) trzeba podejść do in-vitro to jest gotowy jeździć do warszawy bo tam najlepsze kliniki są
wiesz masz rację jak słysze jak mój teraz sam mi przypomina to wiem że chcemy tego razem i razem bedziemy się staraćkurcze, ale bym sobie do Sopotu pjechała, wieki tam nie byłam....
Mój też powiedział, że jak nam się nie uda z inseminacją i będzie (tfu, tfu) trzeba podejść do in-vitro to jest gotowy jeździć do warszawy bo tam najlepsze kliniki są)Dzięki takim słowom wiem, że on chce tego dziecka taka samo mocno jka ja!
sopot piękny jak zawsze
den83
Fanka BB :)
cześć dziewczyny!!!
dawno się nie odzywałam, ale dałam czas sobie i organizmowi, żeby się wykazał i popracował, ale znowu kiszka- nawet temp nie wzrosła, mimo że testy owu wyszły 4 dni ok- więc nawrot pco po poprawnych 2 miesiącach bez pigułek:-(
jestem załamana, bo lekarz kazał ćwiczyć przez pół roku bez wspomagaczy, a czas leci- spice ja mam28 lat i pco i jestem coraz bardziej zdołowana
tymczasem skoro mowa o partnerach- mój się zaczął wkurzać, powiedział, że mam przestać mierzyć temp, obserwować śluz i "odstawić" testy owu i inne i zacząć się cieszyć życiem, czym mnie jeszcze bardziej wkurzył bo nie da sie tak nagle wyłączyć myślenia
. do tego jako, ze skoku nie ma to znowu sztucznie się faszeruję luteiną i czekam na @.grrrr, jakie to wszystko głupie
dawno się nie odzywałam, ale dałam czas sobie i organizmowi, żeby się wykazał i popracował, ale znowu kiszka- nawet temp nie wzrosła, mimo że testy owu wyszły 4 dni ok- więc nawrot pco po poprawnych 2 miesiącach bez pigułek:-(
jestem załamana, bo lekarz kazał ćwiczyć przez pół roku bez wspomagaczy, a czas leci- spice ja mam28 lat i pco i jestem coraz bardziej zdołowana
tymczasem skoro mowa o partnerach- mój się zaczął wkurzać, powiedział, że mam przestać mierzyć temp, obserwować śluz i "odstawić" testy owu i inne i zacząć się cieszyć życiem, czym mnie jeszcze bardziej wkurzył bo nie da sie tak nagle wyłączyć myślenia

cześć dziewczynki właśnie wróciłam z pracy, a więc planowo ! powinna przyjść 24-25 pazdziernik więc w poniedziałek 25 zrobiłam testa i wyszła blada więc powtórzyłam w środę ale nici. Bety nie robie bo mnie wkurzaja w tym szpitalu bo nie dość że musze sie rejestrować na pobranie krwi to na wynik musze czekać tydzień. Teraz wziełam luteinę i w weekend biorę ostatnia tabletkę tak więc jeśli do czwartku 11tego @ nie przyjdzie to zatestuje raz jeszcze, objawów nie mam tylko brodawki bolą ale czuje że co raz mniej. Widzę że macie fajnych mężów bo Was wspierają tak samo jak i mój, cieszę się że trafił mi się taki opiekuńczy okaz
nie wymieniła bym na żaden inny( może czasem jak ma muchy w nosie) A wracając do owulek to fajnie że wy wiecie że mialyście jajeczka a ja to w ciemno wszystko no bo w tym pogańskim kraju dostać się do lekarza to graniczy z cudem a ja mieszkam w małej mieścinie i wszędzie daleko, byle do lata i wracam do kraju, trzymajcie się pa
kochana nie wszyscy faceci maja poczucie macierzyństwa, u kobiet jest ono bardzo silne i oni nigdy nas nie zrozumieją do końca, jeśli Cię to pocieszy to moja przyjaciółka zaszła w ciążę dwukrotnie z PCO i to nie czekała bardzo długo na pierwsze i drugie bejbe tak więc nie dołuj się kochana, wiem że to nie takie proste, bądz dzielnacześć dziewczyny!!!
tymczasem skoro mowa o partnerach- mój się zaczął wkurzać, powiedział, że mam przestać mierzyć temp, obserwować śluz i "odstawić" testy owu i inne i zacząć się cieszyć życiem, czym mnie jeszcze bardziej wkurzył bo nie da sie tak nagle wyłączyć myślenia. do tego jako, ze skoku nie ma to znowu sztucznie się faszeruję luteiną i czekam na @.grrrr, jakie to wszystko głupie
![]()
Pamiętam jak mój M szedł na badanie , pojechałam z nim ale wejść musiał sam ( Salve Łódź). Wiedziałam że się troche stresował ale nie protestował co do badania. Wyniki wyszły słabe i troche się na pewno podłamał ale grzecznie brał pigułki , a ponieważ jakiś miesiąc po tym badaniu się udało to zapomniał o wynikach i doszedł do wniosku że wystarczy kilka superplemników 

reklama
andzia00917
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny jak tam samopoczucie?ta pogoda mnie dobija i malymi kroczkami zbliza sie dzien do testowania a ja nie mam zadnych objawow pewnie znowu przyjdzie @ pozdrawiam
Podziel się: