reklama
iza.malami
Fanka BB :)
Lopop
Wikula
szalałabym ze szczęścia!!!
Andzia nie weim czy bede testować , bo jakoś mnie te testy odstraszają, po prostu poczekam na @ przyjdzie to przyjdzie, jak nie to bede szczesliwa, nie chce sie nastawiac bo jeszcze mi sie ERROR
właczy w mózgu i bedzie afera:-)
He he no chyba nie, moj brat w moim wieku już miał 4 dzieci , moja siostra 2 a koleżanka z klasy 3 wiec obawiam sie ze juz tylko za babcie beda mnie brac he he he no ale cóż taki mój los....z tym wiekiem to chyba przesadziłaś???
Wikula
oojjj kurcze PARKA to już w ogóle wypas by byłIdealnie, to chyba mieć od razu parkę)

Andzia nie weim czy bede testować , bo jakoś mnie te testy odstraszają, po prostu poczekam na @ przyjdzie to przyjdzie, jak nie to bede szczesliwa, nie chce sie nastawiac bo jeszcze mi sie ERROR

mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIKULA- no zybko mam plodne ,ale skoro tamten cykl byl taki krotki bo 15 dniowy to juz nic mnie nie zdziwi-wiec jest śluz to dzialamy ,chlopaki mają fajne warunki do przezycia i przemieszczania -nic tylko wierzyć ,ze sie uda
)narazie po temperaturze nie widac owulki ale wiadomo,ze auz jest na kilka dni przed 
pewnie, że działajcie, to na pewno nie zaszkodziWIKULA- no zybko mam plodne ,ale skoro tamten cykl byl taki krotki bo 15 dniowy to juz nic mnie nie zdziwi-wiec jest śluz to dzialamy ,chlopaki mają fajne warunki do przezycia i przemieszczania -nic tylko wierzyć ,ze sie uda)narazie po temperaturze nie widac owulki ale wiadomo,ze auz jest na kilka dni przed
![]()
Ja mam cały czas nadzieję, że test owulacyjny wyjdzie mi pozytywny dopiero w poniedziałaek, bo jutro nie bardzo mam jak podjechać na usg...
mama działaj i powodzenia życzę &&&&&&&&&&
izuś &&&&&&&&&&&& abyś szybko ujrzała 2 piękne tłuste krechy

wikulla aby była niespodzianka i samo wszystko się zrobiło bez pomocy lekarzy
( i u mnie również sobie tego życzę)
ja bliźniaków mieć nie będę bo sama mam siostrę bliźniaczkę
mama wczoraj wysłąłam maila i dostałam odpowiedź że czeka się do 14 dni roboczych więc jeszcze około 1,5 tygodnia poczekam
długo niestety
izuś &&&&&&&&&&&& abyś szybko ujrzała 2 piękne tłuste krechy
wikulla aby była niespodzianka i samo wszystko się zrobiło bez pomocy lekarzy
ja bliźniaków mieć nie będę bo sama mam siostrę bliźniaczkę
mama wczoraj wysłąłam maila i dostałam odpowiedź że czeka się do 14 dni roboczych więc jeszcze około 1,5 tygodnia poczekam
Ostatnia edycja:
mama05
ANDZIA,LOPOP- dziekuje
mam nadzieje-jak co miesiac-ze tym razem sie uda
WIKULA- &&&&&&&& zeby test wyszedl w poniedzialek...
LOPOP- ożesz....no ,ale chociaz wiesz kiedy sie spodziewać wyników...bo takie czekanie na niewiadomo kiedy jest najcięższe.jestem z Tobą..
LOPOP- ożesz....no ,ale chociaz wiesz kiedy sie spodziewać wyników...bo takie czekanie na niewiadomo kiedy jest najcięższe.jestem z Tobą..
to czekanie jest gorsze niż czekanie na efekty IUIANDZIA,LOPOP- dziekujemam nadzieje-jak co miesiac-ze tym razem sie uda
mama05
LOPOP- wierze Ci...moze do konca tygodnia sie doczekasz skoro maja czas do 14 dni...miejmy nadzieje,ze sie pospieszą..
reklama
iza.malami
Fanka BB :)
Lopop a to nie jest własnie tak, ze jak sa w rodzinie bliźnięta, to jest większe prawdopodobieństwo ze i ty możesz je miec??? ja to sie nawet nie zdziwie,bo mowia ze po clo moze byc ciąża mnoga wiec....:-) he he byle by było ....chociaż jedno
Podziel się: