reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Lopop a to nie jest własnie tak, ze jak sa w rodzinie bliźnięta, to jest większe prawdopodobieństwo ze i ty możesz je miec??? ja to sie nawet nie zdziwie,bo mowia ze po clo moze byc ciąża mnoga wiec....:-) he he byle by było ....chociaż jedno:)
wiesz mi nawet jedej ginek powiedział że nie będę mieć po clo bo nie jestem obciążona tym "genem":shocked2: ale konował był więc nie wierzę oczywiście mu:cool2: będę się bardzo cieszyć tylko wydaje mi sie że wiesz ja biegam teraz na wizyty szukam dalszej przyczyny a w końcu sie uda samo bez clo, monitoringów i pewnie nawet nie bedę wiedzieć kiedy:)
u nas to właśnie jest tak że wnuki mogą być bliźniakami - tylko ja i siostra jesteśmy dziewczynami bo reszta to chłopcy wiec wiesz:-pwysyp wnuków:-p:-p:-p:-p się szykuje:szok::-D

iza a tak naprawdę to robiłaś jeszcze jakieś badania oprócz tych podstawowych bo pewnie u ciebie jest tak jak u nas wsio ok tylko ciąży brak???

Zyczę tobie trojaczki -a co tam buch za jednym razem:):tak::tak::tak:

mama teraz tydzień bedzie krótki więc nie wiem czy będa raczej szykuję się na następny tydzień po 15 listopada:confused2::confused:

reklama
Ja w ostatnim cyklu wyhodowałam dwa piekne pęcherzyki, dwa pękły i ginka mnie pytała czy ją zabiję, jak będę bliźniaki, hehehhe
Czuję, że owulka mi się zbliża....

witam sie :)

LOPOP- No tak ,teraz tydzień bedzie krotszy;/ cholerka z tym czekaniem...

WIKULA- no ja tez tak czuje u siebie z tą owulka-sluz plodny nadal jest-juz 3 dzień-dzis podzialamy.tempka narazie niska wiec licze ,ze jutro lub pojutrze bedzie skok :)

WIKULA,LOPOP,IZA- życze blizniaków :)))

witam sie :)

LOPOP- No tak ,teraz tydzień bedzie krotszy;/ cholerka z tym czekaniem...

WIKULA- no ja tez tak czuje u siebie z tą owulka-sluz plodny nadal jest-juz 3 dzień-dzis podzialamy.tempka narazie niska wiec licze ,ze jutro lub pojutrze bedzie skok :)

WIKULA,LOPOP,IZA- życze blizniaków :)))
ja bardziej życzę Izie i wikulli mi to chociaż jeszcze jedno a wiesz nie chcę być zachłanna bo wtedy nic nie ma:(

To może i ja się uspokoją i będe chciała tylko jedno....

Ja najprawdopodobniej jutro jadę na podglądanko zobaczymy ile pęcherzyków wyhodowałam:)))

wikulaa a jakiej wielkosci mialas te pecherzyki w zeszlym cyklu, bo ja po dzisiejszym podgladanku zalamana jestem, moje sa gigantyczne!!!! I zycze blizniakow jak najbardziej, bo czemu nie w sumie!!! Byleby zdrowe byly a ile to nie ma znaczenia. I jutro tez daj znac jakie duze sa te twoje pechole i ktory dzien cyklu, dobra? Wazna dla mnie jest ta informacja, bo ja jestem tez w trakcie monitoringu

lopop
iza a tak naprawdę to robiłaś jeszcze jakieś badania oprócz tych podstawowych bo pewnie u ciebie jest tak jak u nas wsio ok tylko ciąży brak???
własnie tak jak mówisz, mój k robi badania i wszystko jest ok, dla pewnosci i tak caly czas bierze witaminki a ja na clo mam piekne pechole i nie wiem dlaczego sie nie udaje, ja mysle ze to wszystko w bani siedzi:confused: no ale nie obrażę sie nawet jak by były trojaczki he he he tylko plecak musiałabym mieć bo nie wyobrażam sobie gdzie ja bym je nosiła hi hi:-D

wikulaa a jakiej wielkosci mialas te pecherzyki w zeszlym cyklu, bo ja po dzisiejszym podgladanku zalamana jestem, moje sa gigantyczne!!!! I zycze blizniakow jak najbardziej, bo czemu nie w sumie!!! Byleby zdrowe byly a ile to nie ma znaczenia. I jutro tez daj znac jakie duze sa te twoje pechole i ktory dzien cyklu, dobra? Wazna dla mnie jest ta informacja, bo ja jestem tez w trakcie monitoringu
ostatni jeden miał 24mmm a drugi był troszkę mniejszy, nie pamiętam dokładnie. Dostałąm wtedy pregnyl na pęknięcie.To było w 18dc ( ja mam późno owulkę), po dwóch dniach pęcherzyki były już pęknięte
dzisiaj jest mój 15dc, ale tym razem chyba owylka będzie szybciej o te dwa dni:))

LOPOP- wiem ,ze Ty nie jestes zachlanna,ale dobrzy ludzie powinni miec duzo dzieci:tak:
WIKULA- daj znac co tam po wizycie i &&&&&&&&&&&&&&& za piekne 2 pecholki:tak:

AMALFI- &&&&&&&&&& i za Ciebie :tak:;-)

Przydadzą się na pewno:))
Jutro dam znać, chyba, że test owulacyjny wyjdzie negatywny to na monitoring podjadę dopiero we wtorek

reklama
lopop
własnie tak jak mówisz, mój k robi badania i wszystko jest ok, dla pewnosci i tak caly czas bierze witaminki a ja na clo mam piekne pechole i nie wiem dlaczego sie nie udaje, ja mysle ze to wszystko w bani siedzi:confused: no ale nie obrażę sie nawet jak by były trojaczki he he he tylko plecak musiałabym mieć bo nie wyobrażam sobie gdzie ja bym je nosiła hi hi:-D
a zastanawiałaś się na przeciwciala na plemniki??
a miałaś sprawdzane plemniki po stosunku??
jakaś przyczyna musi być bo dobrze pamietam że długo staranka trwają?

Do góry