halina plamienia zdarzają sie często i leki najczęściej skutecznie podtrzymują ciąże, jeżeli dobrze się ona rozwija, takze nic sie nie martw
izula tulonson mocny- chyba każda tutaj wie jaki to zawód znowu się rozczarować- ale na szczęście w momencie kiedy sobie nie dajemy szans na ogół jest niespodzianka

szkoda tylko, że niektóre z nas czekają dłużej...też czekam na 1, fasolcię, więc wiem co piszę.
ostatnio tylko was podczytuje, a duzo czasu spędzam w sieci szukajac nietypowych przypadków, nietypowych temperatur i nietypowych objawów, przy których dziewczyny zachodziły i utwierdzam sie w przekonaniu, ze nie ma reguł ŻADNYCH!!! jednym spadła tempka i sa w ciąży, inne też mimo że im nie rośnie po owu,jeszcze inne mają cykle jak w zegarku i ciąży brak, także pocieszam sie i staram nie dołować.
u mnie 32dc, testy owu wykazały pik ok 23dc, temp jednak jednoznacznie nie wzrosła, bo zygzakowata wciąż- a 10 dni po domniemanej owu kreska testowa na tescie owu znowu silniejsza. obiecałam nie testowac- a 3 zestawy po 5 sztuk poszły.. pozostaje czekać i łykać lutkę do końca... może następny cykl będzie lepszy- w tym znowu nie wiem co się dzieje