reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ANDZIA z tego co pamietam to Amalfi chyba dostala pregnyl na pekniecie,ale pisalam Jej juz ,ze wyglada na to ,ze przestumulowany jest i faktycznie "pachnie" to torbielem....;/

MAĆKU- NOOOO prosze-i jak udany wypad???:)

reklama
Wydaję mi się że trochę on zaduży na pregnyl, ale pewnie się mylę w końcu lekarze wiedzą co robią. Ale ten cykl napewno został trochę przestymulowny

Amalfi - chyba za późno miałaś monitorig, ale i tak mam nadzieję, że to się dobrze skończy:))

Maćku - mam nadzieję, że wyjazd był udany??!!

To rzeczywiście duży ten pęcherzyk a dostałaś coś aby przystopować jego wzrost? Bo skoro on tak rośnie to jest obawa aby w torbiel się nie przekształcił

No wlasnie wiem mama mi mowila, ale skoro ginka twierdzi ze potrafia byc nawet na 5cm, tak powiedziala i mowi zeby sie nie martwic i to dobrze ze rosna, bo wczesniej mi nie rosly. Zobaczymy w srode, bo mam kolejne usg, moze juz pęknie do tego czasu, od wczoraj mnie kluje, ale co tzn dokladnie to nie wiem, wiem tylko ze klucie jest na owulacje, ale czy to tez oznacza ze pecherzyk peka, to nie wiem. Musze o tym poczytac

iza malami przykro mi kochana!!!
Ja za dwa tyg tez bede wyc w poduszke albo tu piszac do was

wikulaa w 9dc mialam monitoring, powiedzialam gince ze moze za duzo mi przepisala clo, ze 2tabletki dziennie, ze moze jedna wystarczylaby, a ona nato zebym sie tym nie przejmowala, ze wszystko jest ok. A wy wszystkie twierdzicie ze nie

Ostatnia edycja:
halina plamienia zdarzają sie często i leki najczęściej skutecznie podtrzymują ciąże, jeżeli dobrze się ona rozwija, takze nic sie nie martw:)
izula tulonson mocny- chyba każda tutaj wie jaki to zawód znowu się rozczarować- ale na szczęście w momencie kiedy sobie nie dajemy szans na ogół jest niespodzianka:) szkoda tylko, że niektóre z nas czekają dłużej...też czekam na 1, fasolcię, więc wiem co piszę.
ostatnio tylko was podczytuje, a duzo czasu spędzam w sieci szukajac nietypowych przypadków, nietypowych temperatur i nietypowych objawów, przy których dziewczyny zachodziły i utwierdzam sie w przekonaniu, ze nie ma reguł ŻADNYCH!!! jednym spadła tempka i sa w ciąży, inne też mimo że im nie rośnie po owu,jeszcze inne mają cykle jak w zegarku i ciąży brak, także pocieszam sie i staram nie dołować.
u mnie 32dc, testy owu wykazały pik ok 23dc, temp jednak jednoznacznie nie wzrosła, bo zygzakowata wciąż- a 10 dni po domniemanej owu kreska testowa na tescie owu znowu silniejsza. obiecałam nie testowac- a 3 zestawy po 5 sztuk poszły.. pozostaje czekać i łykać lutkę do końca... może następny cykl będzie lepszy- w tym znowu nie wiem co się dzieje:(

iza przykro mi tulam:(

taki dzień do doopy a ja jednak mam dobre wieści chociaż jedne mam wyniki ujemne więc nie mam tocznia
i teraz przede mną badanie ze śluzu i potem kolejne IUI

reklama
wikulaa[/B] w 9dc mialam monitoring, powiedzialam gince ze moze za duzo mi przepisala clo, ze 2tabletki dziennie, ze moze jedna wystarczylaby, a ona nato zebym sie tym nie przejmowala, ze wszystko jest ok. A wy wszystkie twierdzicie ze nie

Ja nie twierdzę, że to źle, ja ise na tym nie znam...mi po prostu przy 23-24mm ginka dawała pregnyl na pęknięcie, ale jak jest poprawnie to nie wiem...
36,4, tempka spadla:-:)-:)-(, no ale cóż nie liczyłam na cud, ale i tak boli:-(
oj kurcze....przytulam...

halina plamienia zdarzają sie często i leki najczęściej skutecznie podtrzymują ciąże, jeżeli dobrze się ona rozwija, takze nic sie nie martw:)
izula tulonson mocny- chyba każda tutaj wie jaki to zawód znowu się rozczarować- ale na szczęście w momencie kiedy sobie nie dajemy szans na ogół jest niespodzianka:) szkoda tylko, że niektóre z nas czekają dłużej...też czekam na 1, fasolcię, więc wiem co piszę.
ostatnio tylko was podczytuje, a duzo czasu spędzam w sieci szukajac nietypowych przypadków, nietypowych temperatur i nietypowych objawów, przy których dziewczyny zachodziły i utwierdzam sie w przekonaniu, ze nie ma reguł ŻADNYCH!!! jednym spadła tempka i sa w ciąży, inne też mimo że im nie rośnie po owu,jeszcze inne mają cykle jak w zegarku i ciąży brak, także pocieszam sie i staram nie dołować.
u mnie 32dc, testy owu wykazały pik ok 23dc, temp jednak jednoznacznie nie wzrosła, bo zygzakowata wciąż- a 10 dni po domniemanej owu kreska testowa na tescie owu znowu silniejsza. obiecałam nie testowac- a 3 zestawy po 5 sztuk poszły.. pozostaje czekać i łykać lutkę do końca... może następny cykl będzie lepszy- w tym znowu nie wiem co się dzieje:(
Ty lepiej nic nie szukaj, tylko cierpliwie czekaj!!! Test owulacyjne są do wykrywania owulki a nie ciąży!!! proponuję w 14dpo zrobić test ciążowy:))&&&&&&&&&&&

taki dzień do doopy a ja jednak mam dobre wieści chociaż jedne mam wyniki ujemne więc nie mam tocznia
i teraz przede mną badanie ze śluzu i potem kolejne IUI

To super!! Wszystko inne też będzie dobrze, musi być!!!

A ja miałam dzisiaj iść na monitoring, ale test owulacyjny wyszedł mi negatywny, to pójdę jutro, mogłaby już do mnie przyjść ta podła owulką...

Do góry