reklama
ja nic takiego nie robiłam...dziękuje dziewczyny że byłyście ze mną i za trzymanie kciuków
wiesz bardziej obstawiam na jakąś bakterię
a robiłyście przeciwciała na plemniki z krwi??
Jest to bardzo możliwe, aczkolwiek moja ginka twierdzi, że to są bardzo rzadkie przypadki. A wy już macie dziecko, więc nie wydaje mi się...a cały czas się zastanawiam że może właśnie to jest ta przyczyna bo kto wie???
powiem że ja już czasem nic nie wiem???Jest to bardzo możliwe, aczkolwiek moja ginka twierdzi, że to są bardzo rzadkie przypadki. A wy już macie dziecko, więc nie wydaje mi się...
bo w śluzie to moga być wiesz mimo ze ma sie np. 2 szkrabów
iza.malami
Fanka BB :)
chej dziewuszki!! dziekuje za wsparcie!! jestescie cudowne!!! @ jeszcze nie mam ale jak juz tempka spadła to odechciało mi sie wszystkiego. czekam na ta wstretna wrrrr i zaczynam od nowa
( zreszta jak co miesiac) nie bede sie poddawac bo.... NIE I KONIEC!!! posiadanie szkraba jest moim celem i bede dążyć do niego choćby nie wiem co.
Kurcze tyle piszecie o tych roznych badaniach, chorobach, śluzach, ze to można zwariowac ile rzeczy moze byc przyczyna niepłodności
SZOK!! czasami cos na co nigdy normalny szary człowieczek nie zwrócił by uwagi ... masakra
Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.......
Kurcze tyle piszecie o tych roznych badaniach, chorobach, śluzach, ze to można zwariowac ile rzeczy moze byc przyczyna niepłodności

Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.......
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IZA- nie i koniec bo.....nie spoczniemy nim poczniemy !!!
bedziemy walczyc-Wy o pierwsza dzidze,Lopop o drugą a ja o trzecią...
ja tez nie wiem o co chodzi z tym badaniem z krwi na przeciwciala na plemniki ;/
bedziemy walczyc-Wy o pierwsza dzidze,Lopop o drugą a ja o trzecią...
ja tez nie wiem o co chodzi z tym badaniem z krwi na przeciwciala na plemniki ;/
Podziel się: