nie pamiętam ile dokładnie za niego płaciłam, ale on jest refundowany i kosztuje chyba coś koło 30zł, teraz juz nie ma problemu z dostaniem goWIKULA- no cześć -ja tez musze dostac pregnyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a powiedz mi ile on wogole kosztuje i czy ciezko go dostac?????????bo moze sie okaze ze go nie dostane dzis:/;/;/;/
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
wikula- dziekuje
ja go bede kupowac pierwszy raz i nie wiem...az mnie glowa rozbolala jk sobie pomyslalam ,ze moge go nie dostac;/
mam nadzieje,ze Ty sie dodzwonisz do swojej i tez dzis dostaniesz-skoro test pozytywny-ja zrobie swoj o 17,30 i zobaczymy..
mam nadzieje,ze Ty sie dodzwonisz do swojej i tez dzis dostaniesz-skoro test pozytywny-ja zrobie swoj o 17,30 i zobaczymy..
mama05
jestem babeczki...
z taką miną
sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mm
co oznacza,ze jak rosnie 2mm na dobe to owulka wypada na piątek/sobota...
w piatek mam do niego przyjsc na usg o 9.40 i zobaczymy jak urusl i wtedy da mi recepte na zastrzyk...zrobil mi cytologie mimo ,ze mialam w marcu robioną,ale co tam-jak za frii;-)
no i powiedzial ,ze endo ladne i szykuje sie na owulke-czyli estofem dziala
no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak
z taką miną

sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mm

w piatek mam do niego przyjsc na usg o 9.40 i zobaczymy jak urusl i wtedy da mi recepte na zastrzyk...zrobil mi cytologie mimo ,ze mialam w marcu robioną,ale co tam-jak za frii;-)

no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak

mama05
WIKULA- u siebie w notesie 
)
narazie tempka byla 36.4 36.4 36,2 wczoraj 36,4 dzis 36,4....dzis mam 10/11 d.c. nie wiem jak liczyc bo @ dostalam 30 w sobote ale po 22.00 wiec jak od soboty to 11d.c a jak od ndz.liczyć to 10 d.c. a mam 27 dniowe...
jak tam dodzwonilas sie ?????? ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !
narazie tempka byla 36.4 36.4 36,2 wczoraj 36,4 dzis 36,4....dzis mam 10/11 d.c. nie wiem jak liczyc bo @ dostalam 30 w sobote ale po 22.00 wiec jak od soboty to 11d.c a jak od ndz.liczyć to 10 d.c. a mam 27 dniowe...
jak tam dodzwonilas sie ?????? ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !
clodi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ;-).
Ale dawno mnie tu nie było. Co słychać u Was? Zaciążyła któraś? Bo ja bez zmian, dzisiaj 10 d.c. no i drugi miesiąc z clo. Mój M był wczoraj na badaniu nasienia, wyniki za 2 dni. Oczywiści byłam z nim ale myślę że sam tez by dał rade. Ciesze się że w ogóle poszedł bo z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo. W piątek pewnie do gin pójdę, mam nadzieje że nie będę miała znowu krwiaka

Ale dawno mnie tu nie było. Co słychać u Was? Zaciążyła któraś? Bo ja bez zmian, dzisiaj 10 d.c. no i drugi miesiąc z clo. Mój M był wczoraj na badaniu nasienia, wyniki za 2 dni. Oczywiści byłam z nim ale myślę że sam tez by dał rade. Ciesze się że w ogóle poszedł bo z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo. W piątek pewnie do gin pójdę, mam nadzieje że nie będę miała znowu krwiaka

Trzymam kciuki za dobre wyniki nasienia&&&&Cześć dziewczyny ;-).
Ale dawno mnie tu nie było. Co słychać u Was? Zaciążyła któraś? Bo ja bez zmian, dzisiaj 10 d.c. no i drugi miesiąc z clo. Mój M był wczoraj na badaniu nasienia, wyniki za 2 dni. Oczywiści byłam z nim ale myślę że sam tez by dał rade. Ciesze się że w ogóle poszedł bo z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo. W piątek pewnie do gin pójdę, mam nadzieje że nie będę miała znowu krwiaka![]()
Krwiaka nie bedzie, na pewno!!!
Mama - umowiłam się na dzisiaj na póóóóźźźny wieczór
reklama
Cze dziewczyny!:-)

Jesli chodzi o testy - czy ktoras robila ciazowy w czasie owulacji?

Ja jestem tez za rteciowym. Ale gdy u siebie sprawdzalam obydwoma to nie mialam takich wielkich roznica tak z innej beczki- naszły mnie 2 paradoksy, moze ktoś wie jak to jest
1)termometr rtęciowy pokazuje zawsze inna temp niż elektroniczny i to o aż 5 kresek czasem- bez logikiżadnemu nie mozna wierzyć, bo roznice są nieproporcjonalne
2) test owu jest pozytywny w ciąży ale ciązowy w czasie owulacji nie
hehe świat jest pełen tajemnic![]()

Jesli chodzi o testy - czy ktoras robila ciazowy w czasie owulacji?

A ja nie moge się dodzwonić do mojej ginki a musze do niej pojechać, bo test owulacyjny wyszedł mi mega pozytywny, jeszcze nigdy tej kreski testowej nie miałam tak ciemnej...Kurcze ja musze dostać pregnyl....
To do dziela dziewczyny! Trzymam kciuki!!!jestem babeczki...
z taką miną
sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mmco oznacza,ze jak rosnie 2mm na dobe to owulka wypada na piątek/sobota...
no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak![]()

Podziel się: