reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
WIKULA- no cześć -ja tez musze dostac pregnyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a powiedz mi ile on wogole kosztuje i czy ciezko go dostac?????????bo moze sie okaze ze go nie dostane dzis:/;/;/;/
nie pamiętam ile dokładnie za niego płaciłam, ale on jest refundowany i kosztuje chyba coś koło 30zł, teraz juz nie ma problemu z dostaniem go:)

reklama
wikula- dziekuje:)ja go bede kupowac pierwszy raz i nie wiem...az mnie glowa rozbolala jk sobie pomyslalam ,ze moge go nie dostac;/
mam nadzieje,ze Ty sie dodzwonisz do swojej i tez dzis dostaniesz-skoro test pozytywny-ja zrobie swoj o 17,30 i zobaczymy..

jestem babeczki...
z taką miną :sorry:

sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mm:sorry:co oznacza,ze jak rosnie 2mm na dobe to owulka wypada na piątek/sobota...
w piatek mam do niego przyjsc na usg o 9.40 i zobaczymy jak urusl i wtedy da mi recepte na zastrzyk...zrobil mi cytologie mimo ,ze mialam w marcu robioną,ale co tam-jak za frii;-)
no i powiedzial ,ze endo ladne i szykuje sie na owulke-czyli estofem dziala:tak:

no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak:tak:

WIKULA- u siebie w notesie :):))
narazie tempka byla 36.4 36.4 36,2 wczoraj 36,4 dzis 36,4....dzis mam 10/11 d.c. nie wiem jak liczyc bo @ dostalam 30 w sobote ale po 22.00 wiec jak od soboty to 11d.c a jak od ndz.liczyć to 10 d.c. a mam 27 dniowe...

jak tam dodzwonilas sie ?????? ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !

Cześć dziewczyny ;-).
Ale dawno mnie tu nie było. Co słychać u Was? Zaciążyła któraś? Bo ja bez zmian, dzisiaj 10 d.c. no i drugi miesiąc z clo. Mój M był wczoraj na badaniu nasienia, wyniki za 2 dni. Oczywiści byłam z nim ale myślę że sam tez by dał rade. Ciesze się że w ogóle poszedł bo z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo. W piątek pewnie do gin pójdę, mam nadzieje że nie będę miała znowu krwiaka :confused2::confused2:

Cześć dziewczyny ;-).
Ale dawno mnie tu nie było. Co słychać u Was? Zaciążyła któraś? Bo ja bez zmian, dzisiaj 10 d.c. no i drugi miesiąc z clo. Mój M był wczoraj na badaniu nasienia, wyniki za 2 dni. Oczywiści byłam z nim ale myślę że sam tez by dał rade. Ciesze się że w ogóle poszedł bo z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo. W piątek pewnie do gin pójdę, mam nadzieje że nie będę miała znowu krwiaka :confused2::confused2:
Trzymam kciuki za dobre wyniki nasienia&&&&
Krwiaka nie bedzie, na pewno!!!

Mama - umowiłam się na dzisiaj na póóóóźźźny wieczór:)

reklama
Cze dziewczyny!:-)
a tak z innej beczki- naszły mnie 2 paradoksy, moze ktoś wie jak to jest
1)termometr rtęciowy pokazuje zawsze inna temp niż elektroniczny i to o aż 5 kresek czasem- bez logikiżadnemu nie mozna wierzyć, bo roznice są nieproporcjonalne
2) test owu jest pozytywny w ciąży ale ciązowy w czasie owulacji nie
hehe świat jest pełen tajemnic:p
Ja jestem tez za rteciowym. Ale gdy u siebie sprawdzalam obydwoma to nie mialam takich wielkich roznic:no:
Jesli chodzi o testy - czy ktoras robila ciazowy w czasie owulacji?:dry:

A ja nie moge się dodzwonić do mojej ginki a musze do niej pojechać, bo test owulacyjny wyszedł mi mega pozytywny, jeszcze nigdy tej kreski testowej nie miałam tak ciemnej...Kurcze ja musze dostać pregnyl....

jestem babeczki...
z taką miną :sorry:

sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mm:sorry:co oznacza,ze jak rosnie 2mm na dobe to owulka wypada na piątek/sobota...
w piatek mam do niego przyjsc na usg o 9.40 i zobaczymy jak urusl i wtedy da mi recepte na zastrzyk...zrobil mi cytologie mimo ,ze mialam w marcu robioną,ale co tam-jak za frii;-)
no i powiedzial ,ze endo ladne i szykuje sie na owulke-czyli estofem dziala:tak:

no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak:tak:
To do dziela dziewczyny! Trzymam kciuki!!!:tak:

Do góry