reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Lopop
z tym wiekiem to chyba przesadziłaś???
He he no chyba nie, moj brat w moim wieku już miał 4 dzieci , moja siostra 2 a koleżanka z klasy 3 wiec obawiam sie ze juz tylko za babcie beda mnie brac he he he no ale cóż taki mój los....
Wikula
Idealnie, to chyba mieć od razu parkę:))
oojjj kurcze PARKA to już w ogóle wypas by był:-D szalałabym ze szczęścia!!!:-D

Andzia nie weim czy bede testować , bo jakoś mnie te testy odstraszają, po prostu poczekam na @ przyjdzie to przyjdzie, jak nie to bede szczesliwa, nie chce sie nastawiac bo jeszcze mi sie ERROR :wściekła/y: właczy w mózgu i bedzie afera:-)

WIKULA- no zybko mam plodne ,ale skoro tamten cykl byl taki krotki bo 15 dniowy to juz nic mnie nie zdziwi-wiec jest śluz to dzialamy ,chlopaki mają fajne warunki do przezycia i przemieszczania -nic tylko wierzyć ,ze sie uda:))narazie po temperaturze nie widac owulki ale wiadomo,ze auz jest na kilka dni przed :)

WIKULA- no zybko mam plodne ,ale skoro tamten cykl byl taki krotki bo 15 dniowy to juz nic mnie nie zdziwi-wiec jest śluz to dzialamy ,chlopaki mają fajne warunki do przezycia i przemieszczania -nic tylko wierzyć ,ze sie uda:))narazie po temperaturze nie widac owulki ale wiadomo,ze auz jest na kilka dni przed :)
pewnie, że działajcie, to na pewno nie zaszkodzi:))
Ja mam cały czas nadzieję, że test owulacyjny wyjdzie mi pozytywny dopiero w poniedziałaek, bo jutro nie bardzo mam jak podjechać na usg...

Mama to za staranka &&&&&&&&&&&&&&:-):-):-), a Tobie Iza życzę aby ta wstrętna @ nie przyszła;-);-);-). Ja też zobacze czy będe testować, ale pewnie tak bo ja z tych niecierpliwych

mama działaj i powodzenia życzę &&&&&&&&&&
izuś &&&&&&&&&&&& abyś szybko ujrzała 2 piękne tłuste krechy:):)
wikulla aby była niespodzianka i samo wszystko się zrobiło bez pomocy lekarzy:):) ( i u mnie również sobie tego życzę)
ja bliźniaków mieć nie będę bo sama mam siostrę bliźniaczkę:)
mama wczoraj wysłąłam maila i dostałam odpowiedź że czeka się do 14 dni roboczych więc jeszcze około 1,5 tygodnia poczekam :( długo niestety

Ostatnia edycja:
ANDZIA,LOPOP- dziekuje:)mam nadzieje-jak co miesiac-ze tym razem sie uda:)
WIKULA- &&&&&&&& zeby test wyszedl w poniedzialek...
LOPOP- ożesz....no ,ale chociaz wiesz kiedy sie spodziewać wyników...bo takie czekanie na niewiadomo kiedy jest najcięższe.jestem z Tobą..

ANDZIA,LOPOP- dziekuje:)mam nadzieje-jak co miesiac-ze tym razem sie uda:)
WIKULA- &&&&&&&& zeby test wyszedl w poniedzialek...
LOPOP- ożesz....no ,ale chociaz wiesz kiedy sie spodziewać wyników...bo takie czekanie na niewiadomo kiedy jest najcięższe.jestem z Tobą..
to czekanie jest gorsze niż czekanie na efekty IUI

reklama
Lopop a to nie jest własnie tak, ze jak sa w rodzinie bliźnięta, to jest większe prawdopodobieństwo ze i ty możesz je miec??? ja to sie nawet nie zdziwie,bo mowia ze po clo moze byc ciąża mnoga wiec....:-) he he byle by było ....chociaż jedno:)

Do góry