reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Powiedział, że te wszystkie problemy tzn te skrzepy, nadwaga, nadciśnienie to wszystko wina PCO... I,że gdybym się nie starała o dziecko to by mi dał tabletki antykoncepcyjne i niektóre objawy by ustąpiły.
i co uważa że anty zapisze i po sprawie przecież PCO można leczyć

reklama
i co uważa że anty zapisze i po sprawie przecież PCO można leczyć
Powiedział, że tego się nie da wyleczyć. Można zrobić tylko tak, żeby nie było niektórych objawów. No bo gdy się przyjmuje tabletki antykon. to tak jakby unieczynnia się jajniki. One nie produkują wtedy jajeczek i nie tworzą się te małe cystki ( stąd nazwa policystyczne jajniki). Ale, gdy przerwę stosowanie tabletek to pęcherzyki znów zaczną troszeczkę rosnąć i nie będą pękać i znowu utworzą się cystki... No i koło się zamyka:-( Ale...... słyszałam też, że niektóre kobiety po ciąży zdrowieją:tak: no i na to liczę:tak:

Witam dziewczyny w tym pięknym dniu ;-). Jakoś pozytywnie jestem dzisiaj nastawiona do wszystkiego :tak:. Mam nadzieje że humorek mnie nie opuści do wieczora a dokładniej do nocy :-). Życzę wszystkim miłego dnia

witam:) a powiedzcie dziewczyny, czy podwyższony poziom lh ma wpływ na dodatni wynik testu ciążowego- bo nie wiem czy testowac wogole- u mnie 34dc, 11 dni po pozytywnym tescie owu... mamy dzisiaj imprezke i nie wiem czy moge poszalec:/
wikulaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&:)

Witam dziewczyny, ja po usg i pregnylu juz jestem i dzisiaj mam dzialac, a jutro znow usg.

Ja też dzisiaj mam optymistyczny dzionek
rano miałam robioną inseminację i naprawdę wierze, że się uda:)))

Buziaki dla wszystkich!!
Trzymam mocno kciuki!!!:tak: Za obydwie.
witam:) a powiedzcie dziewczyny, czy podwyższony poziom lh ma wpływ na dodatni wynik testu ciążowego- bo nie wiem czy testowac wogole- u mnie 34dc, 11 dni po pozytywnym tescie owu... mamy dzisiaj imprezke i nie wiem czy moge poszalec:/
Tak logicznie myslac to skoro LH i HCG maja cos tam wspolnego (dlatego test owu w ciazy wychodzi pozytywny) test ciazowy powinien to LH rowniez wykryc. Pytanie tylko, jak wysokie musi byc to Lh,a by tak sie stalo...
Jesli test owu byl pozytywny 11 dni temu to sama owulka mogla byc 9 lub 10. Na test ciazowy jest wiec za wczesnie:tak:

A jesli chodzi o imprezowanie - ja juz dawno doszlam do wniosku, ze szkoda mi zycia na starankowa abstynencje. Bo gdyby tak sie wszystkim przejmowac to tak: w pierwszej fazie cyklu nie mozna pic, bo przeciez zbliza sie owulka, rosna pecherzyki itp. Po owulacji nie mozna pic, bo moze fasolka... A tyle juz tych cykli za mna... Dletego ja juz sie tym nie przejmuje i jesli mam zaplanowana impreze to szaleje, bez wzgledu na dc. Na "odwyku" bede jak juz faktycznie bede w ciazy;-)

reklama
wikula trzymam kciuki baaardzo mocno żeby sie udało, den ja bym dla pewności zaczekała te parę dni, a jak ci wyjdzie jedna kreska to nadal będziesz żyć w niepewności czy to może czasem nie za wcześnie, a maćku ma racje, jak byśmy sobie cały czas odmawiały wszystkiego co niedozwolone przy ewentualnej ciązy to bysmy nic życia nie użyły i nim się obejrzymy to stare d...py będziemy. Ja powinnam wczoraj dostać @ po lutce ale nie ma nadal, nie ukrywam że sie cieszę zwłaszcza że cycki bolą:))))) i mam lekkie zawroty głowy ale to może być skutek opózniającej się @.

Do góry