reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Myśa - a jakiś test czy cóś???? &&&&mocno trzymam!!!

Maćku - ja też uważam, że nie można się dać zwariować i trzeba korzystać z życie. Bo jak nie teraz to kiedy??? Na emeryturze...???

reklama
Myśa - a jakiś test czy cóś???? &&&&mocno trzymam!!!

Maćku - ja też uważam, że nie można się dać zwariować i trzeba korzystać z życie. Bo jak nie teraz to kiedy??? Na emeryturze...???
no chyba jutro zrobie sikacza bo mnie ta niepewność denerwuje, a jak wyjdzie jedna kreska a @ nadal sie nie zjawi to ja już nie wiem co zrobie. Teraz czekamy z niecierpliwością na efekty twojej IUI, oby się udało

andzia oj przykro mi okropnie, już myślałam że chociaż Tobie się uda, cholera ile my się jeszcze będziemy tak starać. Ja nadal czekam na@, jutro może się zjawić chociaż mam cichą nadzieję że nie ale wąąąąąąąąąąąąąatpie. Dzisiaj mojego męża siostra mówiła mi że spotkała jakąś kobietę której córka bardzo długo czekała na dziecko i podobno trafiła do lekarza w mojej okolicy który dal jej jakies leki i dla męża również na 3 miesiące.Po tym czasie poszła na kolejna wizytę i okazało się że jest w ciąży. Teraz czekam jak ta kobieta poda mi nr tel. do tego lekarza i pewnie sie do niego wybiorę i znów mam światełko w tunelu. Lekarz podobno bardzo fajny no ale zobaczymy,trzymaj się kochana i nie załamuj
Może wizyta u tego lekarza nie będzie potrzebna bo zawitała już u Ciebie fasoleczka, czego serdecznie Tobie życzę:-):-):-) Daj znać jak zrobisz jutro teścika;-);-)&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II kreseczki na nim

witam się z Wami dziewczynki troche mnie nie było ale nie miałam o czym pisac bo @ przyszła jak w zegarku ale dzis chciałam się podzilic z Wami bo Wkońcu zmieniłam lekarza i dziś byłam pierwszy raz dzis 16dc i szłam z nastawieniem ze zobaczymy jakis pęcherzyk ale niestety albo juz pekł albo go nie było :( choc pobolewa mnie jajnik wczoraj niby sluz płodny a w sobote było jedniodniowe planienie wiec juz sama nie wiem chyba nie było tej owulacji :(
Ale lekarz chyba rozsądny po wywiadzie ze mną i badaniu stwiedził ze tu wszytsko dobrze ale podtswą w takiej sytuacji musimy zrobic drożność i profilaktycznie badanie nasienia więc teraz mam czekac do okresy i umówic sie na badanie
Strasznie sie boję i wogole dizs jakas podłamana ale jestem dobrej mysli moze ten lekarz mi pomoze
Trzymam kciuki za wszytskie dziewczynki mam nadzieje ze wkońcu sie uda i wszytskie będzimy sie wspierac w dolegliwościach ale ciązowych :)
Ewenson nie bój się tych badań one wcale nie są aż takie straszne , a przynajmniej będziesz miała jasność czy wszystko jest w porzątku:tak::tak:

Witam dziewczyny, ja po usg i pregnylu juz jestem i dzisiaj mam dzialac, a jutro znow usg.
Za udany cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)

Ja też dzisiaj mam optymistyczny dzionek
rano miałam robioną inseminację i naprawdę wierze, że się uda:)))

Buziaki dla wszystkich!!
Za Ciebie również &&&&&&&&&&& aby IUI przyniosła upragnione efekty:blink::blink:

Myśa - oczywiście mam nadzieję, że zobaczysz dwie kreski!! Ale wiem, że po odstawieniu lutki/dupka może minąć kilka dni zanim przyjdzie @...

Ja słyszałam że po odstawieniu lutki albo dupka @ powinna pojawić się do 10dni, powyżej tych dni można podejrzewać ciąże

no wiem dziewczyny, czytałam dzisiaj nawet że do dwóch tygodni nawet @ może się zjawić,ja zawsze jak brałam lutke na wywołanie to @ przychodziła na 3 dzień a czasem nawet w czasie brania lutki. Jutro u mnie 5 dzień ale nie czekam ani dnia dłużej,zresztą dokładnie dwa tygodnie temu miałam koniec płodnego śluzu i okropny ból brzucha(przypuszczalnie owu), za długo to trwa, dam wam znać rano jaki wynik, potem biegnę do pracy na cały dzień. Dziękuje za kciuki kochane jesteście, może akurat którejś z nas się uda.

dam wam znać rano jaki wynik, potem biegnę do pracy na cały dzień. Dziękuje za kciuki kochane jesteście, może akurat którejś z nas się uda.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było ok:tak: Wyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&

A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było ok:tak: Wyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&
no to &&&&&&&&& żeby były uzbrojone po zęby:)

reklama

Faceci różnie reagują i róznie się zachowują w takich sytuacjach, najwazniejsze, że macie to już za sobą:))
Mój mąż dzisiaj znowu się nasłuchał jaką to ma zjebistą spermę, jak dużo i w ogóle i potem chodził jak paw, próżność:)))

Do góry