reklama
no chyba jutro zrobie sikacza bo mnie ta niepewność denerwuje, a jak wyjdzie jedna kreska a @ nadal sie nie zjawi to ja już nie wiem co zrobie. Teraz czekamy z niecierpliwością na efekty twojej IUI, oby się udałoMyśa - a jakiś test czy cóś???? &&&&mocno trzymam!!!
Maćku - ja też uważam, że nie można się dać zwariować i trzeba korzystać z życie. Bo jak nie teraz to kiedy??? Na emeryturze...???
andzia25
Fanka BB :)
Może wizyta u tego lekarza nie będzie potrzebna bo zawitała już u Ciebie fasoleczka, czego serdecznie Tobie życzę:-):-):-) Daj znać jak zrobisz jutro teścika;-);-)&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II kreseczki na nimandzia oj przykro mi okropnie, już myślałam że chociaż Tobie się uda, cholera ile my się jeszcze będziemy tak starać. Ja nadal czekam na@, jutro może się zjawić chociaż mam cichą nadzieję że nie ale wąąąąąąąąąąąąąatpie. Dzisiaj mojego męża siostra mówiła mi że spotkała jakąś kobietę której córka bardzo długo czekała na dziecko i podobno trafiła do lekarza w mojej okolicy który dal jej jakies leki i dla męża również na 3 miesiące.Po tym czasie poszła na kolejna wizytę i okazało się że jest w ciąży. Teraz czekam jak ta kobieta poda mi nr tel. do tego lekarza i pewnie sie do niego wybiorę i znów mam światełko w tunelu. Lekarz podobno bardzo fajny no ale zobaczymy,trzymaj się kochana i nie załamuj
Ewenson nie bój się tych badań one wcale nie są aż takie straszne , a przynajmniej będziesz miała jasność czy wszystko jest w porzątkuwitam się z Wami dziewczynki troche mnie nie było ale nie miałam o czym pisac bo @ przyszła jak w zegarku ale dzis chciałam się podzilic z Wami bo Wkońcu zmieniłam lekarza i dziś byłam pierwszy raz dzis 16dc i szłam z nastawieniem ze zobaczymy jakis pęcherzyk ale niestety albo juz pekł albo go nie byłochoc pobolewa mnie jajnik wczoraj niby sluz płodny a w sobote było jedniodniowe planienie wiec juz sama nie wiem chyba nie było tej owulacji
Ale lekarz chyba rozsądny po wywiadzie ze mną i badaniu stwiedził ze tu wszytsko dobrze ale podtswą w takiej sytuacji musimy zrobic drożność i profilaktycznie badanie nasienia więc teraz mam czekac do okresy i umówic sie na badanie
Strasznie sie boję i wogole dizs jakas podłamana ale jestem dobrej mysli moze ten lekarz mi pomoze
Trzymam kciuki za wszytskie dziewczynki mam nadzieje ze wkońcu sie uda i wszytskie będzimy sie wspierac w dolegliwościach ale ciązowych![]()

Za udany cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)Witam dziewczyny, ja po usg i pregnylu juz jestem i dzisiaj mam dzialac, a jutro znow usg.
Za Ciebie również &&&&&&&&&&& aby IUI przyniosła upragnione efektyJa też dzisiaj mam optymistyczny dzionek
rano miałam robioną inseminację i naprawdę wierze, że się uda))
Buziaki dla wszystkich!!

no wiem dziewczyny, czytałam dzisiaj nawet że do dwóch tygodni nawet @ może się zjawić,ja zawsze jak brałam lutke na wywołanie to @ przychodziła na 3 dzień a czasem nawet w czasie brania lutki. Jutro u mnie 5 dzień ale nie czekam ani dnia dłużej,zresztą dokładnie dwa tygodnie temu miałam koniec płodnego śluzu i okropny ból brzucha(przypuszczalnie owu), za długo to trwa, dam wam znać rano jaki wynik, potem biegnę do pracy na cały dzień. Dziękuje za kciuki kochane jesteście, może akurat którejś z nas się uda.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)dam wam znać rano jaki wynik, potem biegnę do pracy na cały dzień. Dziękuje za kciuki kochane jesteście, może akurat którejś z nas się uda.
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było ok

no to &&&&&&&&& żeby były uzbrojone po zębyTrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było okWyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&
reklama
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było okWyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&
Faceci różnie reagują i róznie się zachowują w takich sytuacjach, najwazniejsze, że macie to już za sobą
Mój mąż dzisiaj znowu się nasłuchał jaką to ma zjebistą spermę, jak dużo i w ogóle i potem chodził jak paw, próżność
Podziel się: