reklama
clodi
Fanka BB :)
może te skrzepy po tym clo miałam no nie wiem, znaczy się mam dalej.
iza.malami
Dziewczynki Tule was kochane!!! wiem w 100% co czujecie , ja tak mam już 7 lat co miesiąc...., dlatego nie robie testu szybciej niż tydzień po oczekiwanej @, i chyba raz mi sie tylko tak udało bo @ przychodziły wczesniej , ale i tak był negatywny, po prostu jakiś kaprys. Damy radę kochane, musimy!!!
Bafinka
kochane widze że dzis smutno tutaj ale musi się nam w końcu udać
musimy w to wierzyć i działać dalej
tule was mocno
Mnie strasznie bolała głowa w czasie brania CLO, a po dupku czułam się bardzo dobrzeDamy rade, po to tu piszemy zeby sie wspierac.
Bolala ktoras glowa po dupku???????

andzia25
Mama tulę. Może poradź się lekarza co to może być że testy pozytywne a ciąży brak.czesc kobietki-do mnie nad ranem przyszla @....
reklama
katicz86
dawno nie pisałam ale zaglądałam do Was dziewczyny i bardzo mi przykro że starania nie przynoszą efektów :-( ale trzymam cały czas kciuki żeby się udało ;-) mój jedyny objaw że zaszłam w ciążę był taki że bolał mnie cały czas brzuszek najpierw jeden dzień potem kolejny a na 5 dzień jak nie dostałam @ zrobiłam test i wtedy był szok pozytywny... wcześniej jedynie wmawiałam sobie inne objawy że się zle czuję itp a bardziej to potęgowalam to uczucie.
co do testów ciążowych że wyszedl pozytywny to może była bardzo wczesna ciąża ale niestety się nie utrzymała a hormon utrzymujący ciążę jeszcze wtedy pozostal sama nie wiem jak to interpretować :-( wcześniej miałam że u mnie były problemy z podtrzymaniem ciąży na poczatku zbyt niski progesteron który pomaga w zagnieżdzeniu sie dzidziusia
może Nowy Rok przyniesie więcej dobrych wieści powodzonka i buziaczki
co do testów ciążowych że wyszedl pozytywny to może była bardzo wczesna ciąża ale niestety się nie utrzymała a hormon utrzymujący ciążę jeszcze wtedy pozostal sama nie wiem jak to interpretować :-( wcześniej miałam że u mnie były problemy z podtrzymaniem ciąży na poczatku zbyt niski progesteron który pomaga w zagnieżdzeniu sie dzidziusia
może Nowy Rok przyniesie więcej dobrych wieści powodzonka i buziaczki
Podziel się: