reklama
wiesz nie wiem no ale coś tam przecież malekarz mówił że wyniki trzeba powtórzyć, M miał brać przez 3 miesiące androwit i mamy powtórzyć badania, ale brak plemników w śluzie nie wróży niczego dobrego
mi ginek mówił że nawet przy 2 % plemników medycyna potrafi zdziałać cudna no wiadomo kosztuje to cierpliwości i kasy ale się daje
a mąż twój chorował na coś? wiesz że angina u mężczyzn powoduje skutek uboczny na nasienie
no niestety przykro jest że na nieszczęściu zarabiają krocieczytałam też ze bakterie mogą zdziesiątkować armię, tym razem mamy badanie z posiewem, mam nadzieję że to coś wyjaśni, a co do kosztów to szczerze mówiąc mnie przerażają, za sam komplet badań krwi zapłaciłam prawie 1000 zł
z tymi bakteriami to masz rację a wiadomo że są takie na które człowiek nie wie ze ma w sobie np. chlamydia zdradziecka a wcale nie boli
a na jakieś bakterie dał już skierowanie??
a wiesz że podobno jak masz skierowanie od urologa na badanie nasienia to w szpitalu zrobią za free
mmm...
Fanka BB :)
nie słyszałam o tym, ale z tego co wiem w moim mieście wcale nie robią badań nasienia więc lipa, będziemy robić badanie w gamecie, to badanie komputerowe więc mam nadzieję że w miarę dokładne. oprócz tego ma być morfologia i posiew, mamy zamiar jechać jak dostanę @ w przyszłym tygodniu
a jak tam staranka u ciebie?
Ostatnia edycja:
andzia25
Fanka BB :)
dziewczyny ...
bylam u gina ,endo nadal bardzo cienki ,nie ma pecherzyka w macicy,lewy jajnik powieszony..
dostalam skierowanie na bete-wlasnie wrocilam
jesli wynik bedzie powyzej 5 co wskazuje na ciąże to mam jechac do szpitala-dostalam skierowanie na ginekologie z podejrzeniem ciązy pozamacicznej po lewej stronie....
teraz jeszcze mam plamienie różowe..
wynik bety o 16.30 jesli bedzie 0 to znaczy ,ze niewiadomo czemu testy wychodza pozytywne mimo braku ciazy a jesli wyjdzie podwyzszona to jade do szpitala...
swiat mi sie wali ,rycze i nie moge przestac.....
Dziewczyny
mama wyszła wczoraj na żądanie ze szpitala po 22.
Dzisiaj ma beta jeżeli spadło, to będzie czekać aż samoistnie poroni.Jeżeli nie to znaczy że maleństwo dalej rozwija się w jajowodzie i potrzebny jest zabieg.
Jest zdruzgotana. Dziękuję za nasze wsparcie.
to było w sms do jednej z naszych dziewczyn
wolałabym przynieść Wam lepsze wieści
Dziewczyn znalazłam to na wątku sierpnióweczek, to straszne:-
Mama tak mi przykro, tulę Cię mocno i bardzo współczuję:-
już nie wiem staranka zawieszone bo jestem choranie słyszałam o tym, ale z tego co wiem w moim mieście wcale nie robią badań nasienia więc lipa, będziemy robić badanie w gamecie, to badanie komputerowe więc mam nadzieję że w miarę dokładne. oprócz tego ma być morfologia i posiew, mamy zamiar jechać jak dostanę @ w przyszłym tygodniu
mama tak mi przykro aż się popłakałam kochana:-(brak słów dlaczego życie jest takie nieprawiedliwe
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Mama, przykro mi...
wiecie, tak sobie mysle, ze przy tak rozwinietej technice powinni wkoncu cos wymyslic na ciaze pozamaciczna ( w jajowodzie) jakos powinni nauczyc sie przenosic dzieciatko do macicy...
wiecie, tak sobie mysle, ze przy tak rozwinietej technice powinni wkoncu cos wymyslic na ciaze pozamaciczna ( w jajowodzie) jakos powinni nauczyc sie przenosic dzieciatko do macicy...
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
jakos tak wlasnie jest...
Podziel się: