reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hehe dzieki dziewuszki najslodsze, wy to umiecie podbudowac :D ale naprawde w to nie wierze, bo z drugiej strony nawet gdyby to byla ciaza to cycuchy i tak powinny mnie bolec ;) a tu nic, zadnych objawow, sluz jakis taki.. Nieprzedmiesiaczkowy i nic juz z tego nie rozumiem! Dam mojej miesiaczce czas do poniedzialku :D 22 dc mialam badany prg i rowniez byl zdecydowanie za niski jak na ciaze ;) takze sie nie ludze ;)

reklama
Hehe dzieki! Tak mowicie, ze ja sie pewnie zaraz nakrece i juz popoludniu test zrobie :D a jak na was dziala bromek? Ja od pon pol tabletki i jest ok, procz tego, ze ciagle senna jestem. Od niedziel lece po calej tabletce :) i zobaczymy

jaga21 jak się zachodzi w ciążę to nie muszą bolec cycuchy ;-) ja przez 3 cykle brałam castagnus podobny do bromergonu bo mialam za niski progesteron i minimalnie za wysokie prl w 3 cyklu przed terminem @ przez 5 dni bolało mnie podbrzusze tylko a @ nie było widać i 28 dnia zrobilam test i była ciąża... więc nie sugeruj się objawami jakie inni mają :-) moje samopoczucie wtedy oprócz bólu brzucha było ok więc u mnie nawet przez myśl nie przeszlo ze to dzidzia. moje @ były przed takie ze max 1 dzien mnie bolał brzuchol i zaraz sie pojawila więc idź zrób test i wtedy będziesz wiedziała co i jak a jak dzidzia to szybciuchno to ginka na potwierdzenie. pozdrawiam

To super! Gratuluje! :D
Ja na bromku jestem 5 dni, metformax jedynie od 1,5 miecha biore :) i jesli w koncu doczekam sie miesiaczki to od 16dc luteinka :) baaardzo bym chciala zeby ten bromergon poskutkowal, super sie czyta, ze u tylu z was sie udalo :D i mega mnie to buduje!!

Aby do poniedzialku! :D trzymajcie kciuki za @ albo dzidzi! Bo jak w poniedzialek nie bedzie ani jednego albo drugiego to nie wiem co ja zrobie..

a to dziś nie możesz zrobić tego testu?? jakie miałaś ostatnio cykle chodzi mi o długość i który masz teraz dzień cyklu?? Bo w lipcu jak zaszlam w ciążę to w 28 dniu byly ladne kreski już a cykle mialam przez ostatnie pol roku od 26 do 33 dni

Ostatnia edycja:
a ja biorę duphaston, drugi cykl, od 16 dnia, po 10 tabletek. W tym miesiacu dostałam @ po 19 dniach, wziełam 3 tabletki i już..ide na wizytę do gina 18 grudnia, zobaczymy co tam się dzieje, bo coś jest nie tak. Duphaston miał mi uregulowac miesiaczki, bo mam z tym problem, jednocześnie moze pomóc zajśc w ciążę. A nie uregulował..nie biorąc nie miałam @ po 40, 50 dni..biorąc mam po 19.

reklama
To ja tez jakos tak, 27-30 i to juz taka max dlugosc. A dzisiaj mam 33dc.. ;) ale cos zaczelo w krzyzu lupac, wiec mozliwe, ze @ idzie! O ile sobie tego nie wkrecilam, hehe. A testu nie chce robic, bo narazie nie widze sensu.. Procz tego, ze @ sie spoznia, nic nie wskazuje na ciaze. W 22dc prg tak niski, ze ciaza odpada, bromergon dopiero od 5 dni.. To po prostu nie jest mozliwe.;)

Do góry