reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
czesc dziewczyny.
u mnie 3dc- zrobiłam sobie badania hormonów i okazało się, że po 4 cyklach bez anty pcos wróciło na maksa a dodatkowo wyskoczyła tarczyca, wiec rezygnuje ze staranek i jestem na maksa zła i zawiedziona, ale juz nie mam siły:(

czesc dziewczyny.
u mnie 3dc- zrobiłam sobie badania hormonów i okazało się, że po 4 cyklach bez anty pcos wróciło na maksa a dodatkowo wyskoczyła tarczyca, wiec rezygnuje ze staranek i jestem na maksa zła i zawiedziona, ale juz nie mam siły:(
wiem że czasem przysięga się wszystko przeciw nam ale może prawie jak zrezygnujesz to się uda- chociaż nie wielu osobom to się udaje
i tak zaciskam za owocny wynik w roku 2011:)

dzięki lopop- przeanalizowałam te wyniki i stwierdzam, że odłozenie staran na unormowanie hormonow dobrze mi zrobi:)
mam juz dosc tych ciągłych obserwacji i zastanawiania sie czy to ciąża- swoją drogą na tarczyce nakierowała mnie blada druga kreseczka na tescie ciążowym- oprócz tego okres i temp niska, więc wiedziałam, ze to nie ciąża tylko zastanawiałam się co...
oczywiscie chciałam wierzyc ze tgo fasolka, ale szansy nie widziałam- ostatnio moja ptc to35,9- 36,0 a zawsze było 36,4.
pco+ tarczyca- niezła miesznka:(

dzięki lopop- przeanalizowałam te wyniki i stwierdzam, że odłozenie staran na unormowanie hormonow dobrze mi zrobi:)
mam juz dosc tych ciągłych obserwacji i zastanawiania sie czy to ciąża- swoją drogą na tarczyce nakierowała mnie blada druga kreseczka na tescie ciążowym- oprócz tego okres i temp niska, więc wiedziałam, ze to nie ciąża tylko zastanawiałam się co...
oczywiscie chciałam wierzyc ze tgo fasolka, ale szansy nie widziałam- ostatnio moja ptc to35,9- 36,0 a zawsze było 36,4.
pco+ tarczyca- niezła miesznka:(
hm czemu tak musi być :(:(:( szkoda tylko może rzeczywiście pomoże trzeba być dobrej myśli:):)
wszystkim się uda tylko nie wiadomo kiedy a szkoda bo dużo by było lepiej czekać i tylko się starał i z usmiechem czekał na efekty

reklama
Do góry