reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LOPOP- w życiu nie odpuszczaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w życiu nigdy!!!
masz wyniki super ,mąż też si wiec poprostu dzialajcie i sie musi udać ,no!!

Twoj synek jeszcze bedzie starszym bratem-zobaczysz!!

pozdrawiam pozostale babeczki,ja narazie nie biore żadnych "wspomagaczy" musze odczekac po poronieniu ze 2 cykle...

reklama
LOPOP- w życiu nie odpuszczaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w życiu nigdy!!!
masz wyniki super ,mąż też si wiec poprostu dzialajcie i sie musi udać ,no!!

Twoj synek jeszcze bedzie starszym bratem-zobaczysz!!

pozdrawiam pozostale babeczki,ja narazie nie biore żadnych "wspomagaczy" musze odczekac po poronieniu ze 2 cykle...
tylko ja już nie mam siły
nawet nie wiem czy podejdę do drugiego IUI wiem na pewno że przez jakieś 3-4 miesiące mam dość

bo jak napisała Gwiazdeczka jedno wyklucza drugie wsio ok tylko ciąży brak ja już nic nie rozumiem

lopop bardzo mi przykro.. ale nie załamuj sie może wam sie uda jak odpuścicie troszeczkę? warto na pewno!
mama dobrze ze się nie załamałaś i jesteś z nami twoje wsparcie dużo nam daje;* jesteś kochana i wierze że tobie również sie uda

reklama
Daj sobie czas, ale sie nie poddawaj!
wiem że te 5 lat to nie dużo bo inni staraja się więcej tylko na dzień dzisiejszy czuje się już tak staro w staraniach
jeszcze dzisiaj walczę z @:( przylazła:(:(:( po południu o 2 dni za szybko no wiecie pewnie wywołana sexem bo tak by się rozszalała na święta a tak parę dni i bedzie spokój

Do góry