reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
wiem..wiem...ale jej o tym powiem..zobaczymy co mi odpowie:-)

poza tym ja mam miec iui wiec bedziemy je robic na peknietym stad ta moja mysl o zastrzyku...w poprzednim cyklu miałam iui na naturalnym nie peknietym pecholku..i to było bez sensu..tylko sie nastresowałam i kase wydałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja już się nie mogłam doczekać, zrobiłam ten test i wyszła jedna kreseczka i ani widu, ani słychu, drugiej. No, ale i tak przez ten przyspieszony okres się nie spodziewałam.

kochane mam pytanie po ilu dniach po odstawieniu duphastonu powinno byc krwawienie ? ostatnia dawke brałam w środe 22.12 i do dziś nic? podpowiedzcie
Mi lekarz mówił że @ powinna pojawić się do 10dni po odstawieniu dupka:-):-):-)Ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& aby się nie pojawiła

Przykro mi...ja będę chyba robić test w piątek, w ten dzień, kiedy powinnam dostać okres.
Za Ciebie też trzymam &&&&&&&&&&&& za II kreseczki w piątek. A to że Ci test nie wyszedł to dlatego że jest jeszcze stanowczo zawcześnie na niego

Dzięki za kciuki;-), ale zdziwiłaś mnie opinią, że za wcześnie, skoro od niedzieli mam okres (wprawdzie przyspieszony o tydzień, no ale trudno). Bo gdyby to krwawienie było z jakiegoś innego powodu, to wiarygodny test jest oczywiście w piątek, ale w cuda coś nie chce mi się wierzyć (w moim przypadku):-)

z tego co wiem to dupek nie zakloca owulki

dzastina
przeczytalam co napisalas o siostrze, takich newsow tu potrzeba bo daja nadzieje.
justkaa a czemu masz miec laparoskopie??? Nie jestem na biezaco
Dlatego mam miec bo mam pco. I lekarz powiedział że nie ma co kombinować z lekami bo w tym cyklu wogole nie zadzialalo clo. Ale dzis bylam na wizycie i w nastepnym cyklu znow mam brac clo i na kontrole.

andzia a mi ginek mówił, że 2-3 dni po odstawieniu. JA brałam od 16 dc do 26. także teraz czekam czy przyjdzie @ czy nie? Już mnie korci, zeby zrobić test, ale może powinnam się powstrzymać. Sama nie wiem. Chciałam robić w Nowy Rok, ale z drugiej strony może zrobię wczesniej..bo juz myslę o imprezie sylwestrowej i alkoholu..pic czy nie pić?? i chyba zrobię przed..
gwiazdeczka szkoda, ze jedna krecha..ale może następnym razem..

reklama
Do góry