reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
AMALFI- cześc babeczko:))
jak tam dzialasz czy juz podzialane i czekacie na efekty???bo u mnie podzialane i czekamy..... [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]

Cześć dziewczyny, raz się udzielam na tym forum później znikam ale za to czytam Was bardzo skrupulatnie i dokładnie ;-)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące kobitki :-)

Jednak mnie nurtuje jedno pytanie i kogo mam pytać jak nie Was ?? No więc biorę trzy miesiące bromegon i chyba muszę się wybrać na sprawdzenie czy spadła mi prolaktyna, jednak nie e tym problem przed ostatnim okresem takie miałam bóle że mdlałam, byłam blada, kręcioł w głowie, duszność- jednym słowem dopadł mnie straszny ból przed okresem:-( wcześniej i w tym miesiącu mam kłucia jajników zazwyczaj na zmianę chociaż lewy daje mi w tym miesiącu bardziej do wiwatu - wiem też że z niego było jajeczkowanie- ale jajniki bolą mnie cały Boży miesiąc- może nie tyle co bolą ale je cały czas czuję takie czucie mam ze 2 miesiące. Po mojemu to nie jest normalne i nigdy tego nie miałam, mam cykle 28 dniowe, w tym miesiącu miałam robione hsg i wszystko mam w jak najlepszym porządku. Nie wiem co się z nimi dzieje, lekarz nic nie wiedzi wręcz stwierdza że jest wszystko idealne- gdyby mi to powiedział jeden poszła bym sprawdzić ale ja w ciągu roku obleciałam z 3 lekarzy i badało mnie ze 3 w szpitalu, więc wszyscy mylić sie nie mogą :confused:

Czy któraś z Was miała takie dolegliwości z jajnikami ??? Proszę dziewczyny odpowiedzcie mi na moje pytanie.
Raz jeszcze trzymam kciuki &&&&&&&&&& i za spełnienie marzeń :-)

P.S. Przepraszam za to że się tak rozpisałam:zawstydzona/y:

MALPAJAJA- nie przepraszaj-jak trzeba to pisz eseje :))
ja tez w tym cyklu czuje od 8d.c. lewy jajnik,czaaasem prawy ,ale czesciej lewy i to caly czas,nawet w nocy jak sie przebudze to czuje,ale ja mam nadzieje ,ze to na fasolke bo nie boli mnie caly miesiąc tylko kilka dni po @ zaczal i do dzis boli a dzis mam 16d.c a mam 26,27 dniowe cykle..

jesli badalo Cie tylu lekarzy to widacznie "taka Twoja uroda"ze tak masz ,skoro czujesz caly miesiąc...najwazniejsze,ze po badaniach Ci mowią ze wszystko gra!

mama- dzięki kochana za odpowiedź- wiesz ja tez jak w nocy się przebudzę to je czuję, raczej to nie moja uroda nigdy tak nie miałam nigdy tylko te dwa ostatnie miesiące je czuję:-( jak pojde na wizytę w styczniu to mu o tym powiem, najprawdopodobniej to ostatnia wizyta w tej sprawie w tym roku bo sobie odpuszczamy- taka była umowa z Naszym lekarzem że jeśli po hsg będzie wszystko ok mam zapomnieć o jego istnieniu- tym bardziej że w szpitalu zrobili mi wszystkie badania , wymazy i nie wymazy i tez jest git ;-)

mama trzymam bardzo mocno kciuki że to na fasolkę &&&&&&&&&&&&& nawet nie wiesz jak bardzo za inne dziewczyny również :tak: i za siebie też chociaż juz chyba czas pogodzić się z przegraną :-(

MALPAJAJA- dziekuje Ci slonko!!

ja tez za Ciebie trzymam!!!!!!!!trzymam i nie przestane dopoki każda z nas nie doczeka sie maluszka!!!nie poddawaj sie ,poprostu gin pewnie zrobil co mogl i skoro jest wszystko si to pewnie psychika.....wiec jak wyluzujesz troche ,skonczą sie kolędy po lekarzach to dzidzia zapuka do Was-czego Ci życzę!! [FONT=&quot]
s010.gif
[/FONT]

AMALFI- cześc babeczko:))
jak tam dzialasz czy juz podzialane i czekacie na efekty???bo u mnie podzialane i czekamy..... [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]
mama czesc!!! Ty chudzinko, ty jedz wiecej bo sie martwie o ciebie!!!! Widzialam zdjecia co tu wrzucilas i suwaczek tez widze!!!! I w tylek przywale!!!!! A u mnie nic czekam na owulke, nie trzymam sie zalecen ginki, bo mialam sie nie bzykac do 12dc ale to idzie zwariowac, nie z braku seksu, tylko wiesz sama takie bzykanie na zawolanie zeby tylko zaplodnic, wiec jej nie slucham i dzis jestem juz po bzykanku i wczoraj. W zeszlym cyklu sie trzymalam tego a i tak nic nie wyszlo:-(

mama ja mam na odwrót z jedzenniem cały cza jem i nie mam dość.. boje sie ze dieta na marne pójdzie... do tego dzis zaczeła mnie bolec jedna pierś z boku do tego mam właśnie takie grutki i boje sie czy to nie jakiś guzek czy coś choć nic nie czuje...ale szukalam o tych krostkach w necie i nigdzie nie pisze ze to objaw fasolki... już sama nie wiem

reklama
mama- dziękuję :-), tak to fakt lekarz nic nie zdziała bo my zdrowi :tak:

Dziewczyny jesteście wspaniałe na tym forum trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry