reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
amalfi no ale to jednak co innego, bo była owulacja...u mnie pęcherzyki się wchłaniają...dochodzą czasem do ok.17 i wchłaniają się tak jakby zasychają...:-(

dziewczyny pytałam się już was,choć może to nie do końca ten wątek na takie pytanie, czy miałyście robiony test na wrogość śluzu? i jesli wynik był pozytywny to jakie leczenie, czy tylko inseminacja?

reklama
amalfi ja dopiero w piątek rano sprawdzę, czy owulka była czy może pęcherzyk się wchłania lub co gorsza robi się torbiel...wczoraj rozmawiałam z moją ginką, bo zrobiła jakiś wymaz z szyjki na hormony i telefonicznie mnie poinformowała, że wszystko idealnie...(wcześniej miałam za dużo adrostendionu - męskiego hormonu) więc ona jest przekonana, że owu miałam...ale ja i tak muszę sprawdzić, bo jajnik cały czas czuję...i się denerwuję, że jak nie urok to s..... .

hopee ja mialam podobnie bo mi pecherzyki nie rosly ale same pekaly, no clo jak bylam pierwszy cykl to tez czulam jajnik caly cykl, bo zaczal mi pracowac wczesniej byl leniwy bardzo. I dlatego nie przejmuj sie tym, ja az chodzic nie moglam tak mnie rwala noga nawet. Teraz mi sie przypomnialo. I jeszcze jedno ale juz nie na temat, nie pisz posta pod postem bo cie moderator i tak upomni!!!!!!! Pod postem masz funkcje edytuj uzywaj jej jak ci sie cos jeszcze przypomni.

Mnie klulo z lewej strony w tamtym miesiacu i teraz tez wyraznie czuje lewy jajnik.... Wariacja! :/ nie wiem co o tym myslec.. ?

Dzieki, widzialam!! Kurde, moze moje tance plus twoje powtorzenie 2 razy zaklecia 'owulka' sprawia ze to serio bedzie to!! :D :D !!

reklama
Do góry