reklama
jaga21
Fanka BB :)
Hahahahahaha ale sie usmialam
dzieki dziewczyny!!
Dopiero za 15minut prace koncze, posuwanko bylo wczoraj, dzisiaj moje bejbe zdycha z chorobska, ale obiecal, ze na jutro troche mu sie polepszy
kupilam mu witaminki.. I teraz co 2 dni planuje namietne noce lub poranki 
bo chyba jednak nie jest taki chory...
- kotek jak sie czujesz? Wstaw pranie, prosze
- ojj... Jestem taki chory.,
- no dobrze. W takim razie lez, a chcesz cos z Tesco?
- .. Piiiwoo...
Boze, faceci sa zalosni
marudy i udawajce!
Dopiero za 15minut prace koncze, posuwanko bylo wczoraj, dzisiaj moje bejbe zdycha z chorobska, ale obiecal, ze na jutro troche mu sie polepszy
- .. Piiiwoo...
Boze, faceci sa zalosni
andzia25
Temp.nalezy mierzyc codziennie rano o stalej porze przed wstaniem z lozka. I nalezy ja zaczac mierzyc najpozniej 5dc.abz wiedziec kiedy nastepuje skok temp.Amalfi, tez dzieki! Dopiero zauwazylam, ze tez mi odpisalaswlasnie ja kompletnie tego nie ogarniam.. I zaczelam mierzyc tempke - 36,7. Jaka powinna byc przy owulce? I najlepiej mierzyc temp rano prawda?
amalfi
Jak ja mowie mojemu ze jestem chora albo ze glowa mnie boli on wtedy od razu ma taka sama chorobe albo cos innego i moja choroba schodzi na drugi plan. Przysiegam zawsze tak jest!!! Juz mu raz powiedzialam, (jak bylam chora a on oczywiscie jeszcze bardziej chory), ze moglabym sie przekrecac na raka a i tak musialabym mu podetrzec nos, bo wlasnie mialby katarek w tym samym czasie!!! I sie biedny zmieszal i przestal marudzic!!!!
jaga21
Hahahahahaha ale sie usmialam
dzieki dziewczyny!!
kupilam mu witaminki.. I teraz co 2 dni planuje namietne noce lub poranki 
- .. Piiiwoo...
Boze, faceci sa zalosni
marudy i udawajce jedne!
- .. Piiiwoo...
Boze, faceci sa zalosni
Amalfi- mam dokładnie coś takiego samego
Mój mąż zawsze, jak ja się źle czuję, to on też musi, a zamiast wypoczywać czy leżeć, to siedzi przed kompem i gra:-)
jaga21 - dobrze, że chciał piwo, zrób mu grzane, na przeziębienie pomaga;-)
jaga21 - dobrze, że chciał piwo, zrób mu grzane, na przeziębienie pomaga;-)
jaga21
Haha, ale go skwitowalas!
moj tez dostanie kopniaka w dupeczke, za to piwo! Bo albo chorujemy, albo udajemy! 
cykle mam 29-30 dniowe.. Takze sama nie wiem, jedyne co moge powiedziec to to, ze kluje z lewej strony
zobaczymy co z tego bedzie! U mnie zakupy zrobione, wracam do domu, obiadek, aplikuje sobie maseczke na ryjek i bede tylko lezec i pachniec
wolne do poniedzialku!! Ooo taak!@!
cykle mam 29-30 dniowe.. Takze sama nie wiem, jedyne co moge powiedziec to to, ze kluje z lewej strony
o! dziewczynki przeczytajcie ...moja teoria się potwierdza i moja ginekolog to samo mi wałkuje! wstawie linka
Codzienny seks zwiększa szansę zajścia w ciążę
i jeszcze
http://dot.wp.pl/redir?SN=wp2fajnamama&url=http://fajnamama.pl/plodnosc-co-pomaga-a-co-szkodzi/
Codzienny seks zwiększa szansę zajścia w ciążę
i jeszcze
http://dot.wp.pl/redir?SN=wp2fajnamama&url=http://fajnamama.pl/plodnosc-co-pomaga-a-co-szkodzi/
reklama
Podziel się: