reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hahahahahaha ale sie usmialam :D :D dzieki dziewczyny!!

Dopiero za 15minut prace koncze, posuwanko bylo wczoraj, dzisiaj moje bejbe zdycha z chorobska, ale obiecal, ze na jutro troche mu sie polepszy :D kupilam mu witaminki.. I teraz co 2 dni planuje namietne noce lub poranki :D
bo chyba jednak nie jest taki chory...
- kotek jak sie czujesz? Wstaw pranie, prosze
- ojj... Jestem taki chory.,
- no dobrze. W takim razie lez, a chcesz cos z Tesco?
- .. Piiiwoo...

Boze, faceci sa zalosni :p marudy i udawajce!

Amalfi, tez dzieki! Dopiero zauwazylam, ze tez mi odpisalas ;) wlasnie ja kompletnie tego nie ogarniam.. I zaczelam mierzyc tempke - 36,7. Jaka powinna byc przy owulce? I najlepiej mierzyc temp rano prawda?
Temp.nalezy mierzyc codziennie rano o stalej porze przed wstaniem z lozka. I nalezy ja zaczac mierzyc najpozniej 5dc.abz wiedziec kiedy nastepuje skok temp.

Jak ja mowie mojemu ze jestem chora albo ze glowa mnie boli on wtedy od razu ma taka sama chorobe albo cos innego i moja choroba schodzi na drugi plan. Przysiegam zawsze tak jest!!! Juz mu raz powiedzialam, (jak bylam chora a on oczywiscie jeszcze bardziej chory), ze moglabym sie przekrecac na raka a i tak musialabym mu podetrzec nos, bo wlasnie mialby katarek w tym samym czasie!!! I sie biedny zmieszal i przestal marudzic!!!!

Hahahahahaha ale sie usmialam :D :D dzieki dziewczyny!!

Dopiero za 15minut prace koncze, posuwanko bylo wczoraj, dzisiaj moje bejbe zdycha z chorobska, ale obiecal, ze na jutro troche mu sie polepszy :D kupilam mu witaminki.. I teraz co 2 dni planuje namietne noce lub poranki :D
bo chyba jednak nie jest taki chory...
- kotek jak sie czujesz? Wstaw pranie, prosze
- ojj... Jestem taki chory.,
- no dobrze. W takim razie lez, a chcesz cos z Tesco?
- .. Piiiwoo...

Boze, faceci sa zalosni :p marudy i udawajce jedne!

Amalfi- mam dokładnie coś takiego samego:) Mój mąż zawsze, jak ja się źle czuję, to on też musi, a zamiast wypoczywać czy leżeć, to siedzi przed kompem i gra:-)
jaga21 - dobrze, że chciał piwo, zrób mu grzane, na przeziębienie pomaga;-)

Haha, ale go skwitowalas! ;) moj tez dostanie kopniaka w dupeczke, za to piwo! Bo albo chorujemy, albo udajemy! ;)

cykle mam 29-30 dniowe.. Takze sama nie wiem, jedyne co moge powiedziec to to, ze kluje z lewej strony ;) zobaczymy co z tego bedzie! U mnie zakupy zrobione, wracam do domu, obiadek, aplikuje sobie maseczke na ryjek i bede tylko lezec i pachniec ;) wolne do poniedzialku!! Ooo taak!@!

reklama
Do góry