reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Widzę że lewe jajniki mają swoje 5 minut;-). Mnie też lewy boli już drugi cykl.
amalfi
jaga a Ty mieszkasz na tym forum
heheheheheh?????????????????????? Mnie dzis wywalili z pracy wczesniej, bo tak kaszlalam ze szok i skonczylam 3 godz wczesniej wiec moge popisac
Co do wykresu to jest to sciagniety program nazywa sie karta i niestety wiecej nie pomoge bo z komputerami to ja nie jestem kompatybilna, spytajcie dotke albo ja jej powiem ze chcecie, to fajny program jest
Co do jajnikow to ja tez czuje lewego ale pewnie dlatego ze prawego nie mam hehheeheheheeheheheheheheheh

Co do wykresu to jest to sciagniety program nazywa sie karta i niestety wiecej nie pomoge bo z komputerami to ja nie jestem kompatybilna, spytajcie dotke albo ja jej powiem ze chcecie, to fajny program jest
Co do jajnikow to ja tez czuje lewego ale pewnie dlatego ze prawego nie mam hehheeheheheeheheheheheheheh
den83
heh a u mnie w 30dc czuje lekko lewy i prawy:/
i do tego pojawił się śluz jak białko jaja rozciagliwy na 15cm
lekko pobarwiony krwią.
takiego śluzu to ja jeszcze nie miałam odkąd odstawiłam antyki...
i do tego pojawił się śluz jak białko jaja rozciagliwy na 15cm

takiego śluzu to ja jeszcze nie miałam odkąd odstawiłam antyki...
Agusia8426
Amalfi jak możesz to powiedz jej w naszym imieniu o tym programie.
jaga21
Amalfi, kochana ja dziś cały dzień siedze przed kompem i ciężko pracuję! tłumaczę do szkoły i do pracy z małymi(WIELKIMI) przerwami an forum!
mam mase roboty i kozmarnego lenia! ;-)
ja tutaj szukałam na paru stronkach, ale nie ma programu o nazwie 'karta' ;-) ratuje was Dotka
Den to zamiast gadu gadu trzeba BZYKU BZYKU jak taki śluz !!!!!

ja tutaj szukałam na paru stronkach, ale nie ma programu o nazwie 'karta' ;-) ratuje was Dotka

Den to zamiast gadu gadu trzeba BZYKU BZYKU jak taki śluz !!!!!

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
amalfi
gwiazdeczka dzieki, bo na dotke nie mozna sie doczekac, a ja za cholere nie ogarniam co to takiego link heheheheeh
jaga raczej z wiekszymi przerwami na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agusia sciag se ten program i wklejaj wykresy bo sie lepiej patrzy na wykresy niz jak tak napiszesz jeden pod drugim.
Ja oczywiscie sie troche nameczylam zanim sciagnelam ten program bo jak juz wspomnialam komputer to nie moje hobby
jaga raczej z wiekszymi przerwami na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agusia sciag se ten program i wklejaj wykresy bo sie lepiej patrzy na wykresy niz jak tak napiszesz jeden pod drugim.
Ja oczywiscie sie troche nameczylam zanim sciagnelam ten program bo jak juz wspomnialam komputer to nie moje hobby
reklama
Witajcie dziewczyny, dopiero znalazłam chwilę by wpaść...
od wczoraj wieczorem skończył mi się zupełnie śluz płodny...i jajnik raczej nie boli...a dziś rano niespodzianka...temperatura obniżyła się o 0,2-0,3 (mierzę w ustach i tam na dole...
)...a w ciagu dnia miałam odrobinę krwi w śluzie...i teraz nie wiem, czy owu była dopiero dziś...wg mojej ginku owu miała być do wtorku, pierwszy test owu pozytywny wyszedł w piątek, więc chyba aż tak długo by to nie trwało...pamiętam, że w 9dc miałam 2 pęcherzyki w prawym jajniku...może pierwszy pękł właśnie do wtorku, a przez ten drugi, który schował się za tym 24mm pęcherzykiem i ten drugi pękł wczoraj..a dzisiaj to moze z innego powodu ta chwilowa obniżka temp. i ślady krwi...jak myślicie?...
Własnie zrobiłam sobie jabłko pieczone z miodem i cynamonem..pyszności...
Zaraz nadrobie zaległości z całego dnia...bo dużo się u Was działo...
od wczoraj wieczorem skończył mi się zupełnie śluz płodny...i jajnik raczej nie boli...a dziś rano niespodzianka...temperatura obniżyła się o 0,2-0,3 (mierzę w ustach i tam na dole...
Własnie zrobiłam sobie jabłko pieczone z miodem i cynamonem..pyszności...
Zaraz nadrobie zaległości z całego dnia...bo dużo się u Was działo...
Podziel się: