reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Z adopcją to czasem dłużej trwa...:-D Lepiej już trzymaj się tego, którego masz...chyba, ze naprawdę bywa nieznośny...

Hej wikulaa

Gdzie się podziałyście?...:)...idę coś zjeść...;-)

a ja ostatnio raz jestem raz mnienie ma...próbuję trochę wyluzować ale nie bardzo mi to wychodzi...

Ja też zawszę miałam przynajmniej 5dni. Zobacze może jutro powtorze test bo na bete nie pójde bo tam otwierają po 8 i tylko godzine jest czynne a ja w pracy muszę być na 8:00

czekam na test!! Może się udało...???!!!&&&

no właśnie!!!
a do tego plamienie jakieś się przyplątało beżowo-różowe... buuuuu nigdy nie mam takiego pmsa- bedzie ostro, dopóki @ nie przyjdzie:crazy:
ojoj...niedobrze...

Mnie też dzisiaj mój małż wkurza... masakra...

no to ja mam to samo...tyle, z biorę dupka...będę musiała zadzwonic do mojej ginki w następnym tygodniu, by zrobiła mi usg przed następnym clo...juz mi isę kasa konczy na te wizyty,,,cholercia...

Ja na dupku mam plamienia na tydz juz przed @, w sumie jak nie bralam dupka to tez tak mialam. Pytalam teraz ginke o te plamienia ze mi nie ustaly wcale i powiedziala mi ze przez pierwsze dwa miechy na dupku plamienia moga byc a w trzecim juz powinno sie unormowac. To ja mam wlasnie trzeci i narazi nie mam ale ostatnio zaczely mi sie w 22dc wiec dwa dni zostaly czekam ...

reklama
ja na lutce jadę już jakiś czas, ale ostatnio mi sie ptc podejrzanie obniżyła- właśnie do 36,1 i od dwóch cykli mam plamienia śródcykliczne...w sumie na ten cykl już połozyłam kreskę, ale zastanawia mnie to, że nie wzrasta mi temp po niej. jak sama chce to rośnie, a jak już wzrośnie, to po lutce się nie zmienia... hm- czekam na wieści testujących- ucieszcie mnie chociaż wy, niech jest na co czekać!!! ;)

Do góry