reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hopee - tak bralam clo od 5-9dc i od 2dc lykam castagnus.
Agusia8426
Fanka BB :)
Mama dostała @ dzisiaj.
Hopee napiszę na priv i to jest facet.
Amalfi temp dzisiaj spadła:-(
Hopee napiszę na priv i to jest facet.
Amalfi temp dzisiaj spadła:-(
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANDZIA- dziekuje Ci kochana...mowie Ci lapy i giry opadają ,juz nie wiem co robić zeby sie udalo....kupilam dzis testy owu...teraz jeszcze sprobuję z tym a potem robimy 3 miesiące przerwy od starań bo oszaleję...
oczywiście na bb będę z Wami-bede Was wspierac trzymac za Was &&&&,przytulać i cieszyc sie z Waszych radości...
tak wiec w tym cyklu ostatnie dzialania...
moze to wlasnie odpoczynku mi trzeba..zobaczy sie..
a jak u Ciebie-który dzień cyklu??
AGUSIA- a jak u Ciebie kochana???
ściskam Was wszytkie babeczki!
oczywiście na bb będę z Wami-bede Was wspierac trzymac za Was &&&&,przytulać i cieszyc sie z Waszych radości...
tak wiec w tym cyklu ostatnie dzialania...
moze to wlasnie odpoczynku mi trzeba..zobaczy sie..
a jak u Ciebie-który dzień cyklu??
AGUSIA- a jak u Ciebie kochana???
ściskam Was wszytkie babeczki!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANDZIA- NO TO JA TEŻ CIEBIE TULĘ-co za los....
ja też potrzebuję przerwy bo powiem Ci szczerze,ze sex mi uszami wychodzi juz-masakara jakaś..
muszę odpocząć,zatęsknić za tym na nowo....zmienić temat bo mój mąż też juz ma dość tematu dzidzi i tego ,ze sie nie udaje-a nie chce zeby i On sie zniechęcil...
ja też potrzebuję przerwy bo powiem Ci szczerze,ze sex mi uszami wychodzi juz-masakara jakaś..
muszę odpocząć,zatęsknić za tym na nowo....zmienić temat bo mój mąż też juz ma dość tematu dzidzi i tego ,ze sie nie udaje-a nie chce zeby i On sie zniechęcil...
reklama
andzia25
Fanka BB :)
Mama to identycznie jak mój. Wczoraj tak na mnie nakrzyczał że tylko teraz dziecko mi w głowie i że nic innego mnie nie obchodzi, że mam już obsesję na tym punkcie. Trochę mi się przykro zrobiło ale wiem że miał w tym dużo racji. Obiecałam mu że to ostatni cykl staranek bo szkoda by było jak bym nie wykorzystała obecnego cyklu z clo. A jeśli chodzi o seks to nie mam już takiej przyjemności jak kiedyś, ale to wszystko przez te staranka. Mam nadzieję że jak zrobie sobie przerwe to wszystko ulegnie poprawie
Podziel się: