reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Amalfi nie mierze temperatury bo wstaje w nocy kilka razy aby dać butle Julce więc to chyba nie byłoby miarodajne. ( od urodzenia nie przespała wcale nocy, 14 i pół mca wstawania i snu na raty ale warto w 100%)
Trzymam kciuki za bliźniaki :):)

Hopee niezła lista, tylko czy wątroba by wytrzymała.

Andzia mnie coś kłuje jak zwykle przed @ więc pewnie niedługo mnie nawiedzi.W następnym cyklu musze dokupić te specyfiki dla M;)

reklama
DENTIKO- cześć babeczko :-)

ANDZIA- Castagnus- to ziolowe tabletki...jesli wazysz do 60 kg bierzesz 1 a jesli ponad 60 to 2 tabletki rano.
on dziala na regulacje cyklu,na zmniejszenie bolesności @,żeby (.)(.) nie bolaly (jak ktoraś cierpi z tego powodu) i reguluje prolaktyne a wiadomoze za wysoka prl to problem z owulką no i pieknie dziala na ślu.
bierze sie go z pierwszym dniem @ i codziennie przez 90 dni(3 m-ce) jak zajdziesz to odstawiasz.ja po nim zaszlam w listopadzie (pewnie dzieki temu ,ze mialam ślu plodny w koncu) ale niestety :(
takze polecam bo to ziolowe-nie zaszkodzi a pomóc moze:tak:

dentico na pewno na wątrobę tyle suplementów nie działa za dobrze...ja całej listy nie stosuję...poza tym jeśli endo się poprawi, to za 2-3 tygodnie trochę przystopuję...
Od dzisiaj też zaczęłam brać castagnus...może mi również pomoże...:)

mama :D

Powiedz mi kochana jak biorę tabletki na zbicie prolaktyny to też mogę brać ten Castagnus ?????? Nie przedobrze ?????? Gdzie to cudo moge kupić??

AGNIESZKA- ja ie pomoge bo z prl mam oki..
HOPEE- a chodzisz na monitoring ,zeby sprawdzic to endo???

MALPAJAJA- mysle ,ze 1 mozesz brać:)
a kupisz w aptece-za 30 tabletek zaplacisz 15,16 zl :))
jesli bierzesz coś na prl to Castagnus zadziala na reszte rzeczy:)

WIKULA- kochana...dasz rade-wierzę ,ze to Ci pomorze!!!!ściskam Cie mocno [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

reklama
mama
a on faktycznie wydłuża cykle??

bo ja mam 28 dniowe i szkoda by mi było to zbabolić
tak biorę coś na p --- bo bromek na mnie nie działa!!
Byłąm u gina i okazało się że prolaktyna mi zablokowała owulkę :(!!

Na resztę znaczy na śluz i na ból np. piersi tak ??

Dzięki Ci dobra kobieto na Ciebie zawsze można liczyć, bo inaczej moje pytania odbijają się echem na tym forum

Do góry