reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
MALPAJAJA- ja mialam cykle 25 dniowe i mi ladnie wydluzyl do 27 -po 27 dniach przychodzi @ a wczesniej to i po 18 dniach sie zdarzalo...
A Ty moze biezesz noprolak ??

wiesz,raczej nie powinien "ruszyć"tego co masz si a zadziala tam gdzie jest potrzeba...u mnie tak bylo-ja mam bezbolesne @ i tak zostalo...miala krotkie cykle a mi wydlużyl...ponad pol roku nie mialam śluzu a po nim mam piekny książkowy śluz-i to na pewno po nim bo nic wiecej nie bralam w tym czasie tylko jeszcze kwas foliowy...

kochana-jak moge to zawsze pomoge...dawno juz nie bylam na tym wątku bo nie biore juz Clo a mimo to mam owulke-pewnie jajniki dzialają z rozpedu :)

reklama
mama ja biore parlodel jest drogi ale zobaczę czy mi zbije prolaktyne jesli tak to biorę go dalej i kasy nie żałuję. Jeśli mi zbije ide na obserwacje cyklu czy owulka mi się ruszyła, mam nadzieję że tak i mam nadzieję że zajdziemy naturalnie w ciąże ciągle w to wierze.

Na śluz by mi się przydał bo ja nie mam raczej tego śluzu, cykle niech zostawi w spokoju, ale jak nie spróbuję to się nie dowiem, kupię go jutro w aptece i zacznę brać od @. a nóż widelec pomoże i będę miała piękną owulację :)

A wyczytałam że to dwie tabletki powinnam brać bo waże ponad 60 kg, jak myślisz dobrze zrobię ??

Kochana jesteś :*

MALPAJAJA- wiesz co ...mysle,ze jak juz cos bierzesz na zbicie prl to moze wez 1 tabletkę...
choc zawsze mozesz spróbować 2 np do polowy cyklu a potem zmniejsz do 1...
zapytaj jeszcze w aptece choc tam Ci pewnie za duzo nie doradzą...

no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za naturalne zajście w upragnioną ciążę:)

juz musze mykać:)

mama mam monitoring bo biorę clo...byłam w piątek (7dc) i endo miało 3mm...liczę na to, ze jeszcze podrośnie...jutro kolejne...trochę się denerwuję...
a Ty jakie masz endo?

malpajaja ja biore to samo na prolaktyne pol tabletki dziennie mi kazala brac! Jak sie po tym czujesz??? Chcieli mi w aptece dac cos innego ale moja ginka zabronila mi brac czegos innego powiedziala ze parlodel jest najlepszy!!!!!!!
hopee na pewno endo bedziesz miala lepsze i pechole wieksze tez

Ja już w pracy...miałam miłą pobudkę, więc jak na razie jestem pełna energii...denerwuję się tylko trochę wizytą u ginki...ale liczę na to, że będzie lepiej...
Buziaki dziewczyny i miłego dnia...

AMALFI- cześć babeczko :)
HOPEE- moje endo w II fazie cyklu to bylo góra 7 do 8 mm....niby 7 mm to najciensze jakie moze byc ,zeby doszlo do zagniezdzenia,ale u mnie nie dochodzi....
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:)

Witam Was kobietki:)
Mocno Wam kibicuję a jeszcze mocniej zaciskam &&&&&&&&:tak:
Tak sobie myślę czy dziś nie pogadać z doktorkiem o CLO... Jakoś tak mocno wierzę w jego moc;-) Może dlatego że mam mile (no nie do końca) doświadczenia:-D Nawet wczoraj wertowałam strona po stronie okres w którym je brałam:zawstydzona/y: I aż się wzruszyłam:zawstydzona/y:
Malpaja uda się ZOBACZYSZ!!! Będziesz miała piękną Dzidzę:tak:
Hope trzymam kciuki za wizytę i endo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać co i jak!

Poczekam na dzisiejszą wizytę i zobaczymy co doktorek powie:tak: A zapytać zawsze można,nie?

reklama
mama- dziękuję :D Chyba tak zrobię a raczej na pewno :D Czekam do okresu i ruszam z ziółkami :D i dzięki za &&&&& :*

amalfi- ja brałam bromegon ale guzik mi dał i uparłam się na inne tabsy od razu mi te przepisał i tez je chwalił że są bardzo dobre, ja nie miałam żadnych skutków ubocznych ani po bromegonie ani po tym parodelu :D
A Ty masz jakieś skutki uboczne czy wszysko ok??
No i jaka jest Twoja prolaktyna ??????

suzi - dzięki kochana :D
Pewnie że pytać zawsze można nawet trzeba, ja jak ostatnio zarzuciłam pytaniami swojego gina to stwierdziłam że to człowiek o złotym sercu i też mi mówi że zobacze bo wszystko będzie dobrze:D

Dziewczyny za WSZYSTKIE ZACISKAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry