reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
maćku ja już gratuluje- jest niska, bo bardzo wcześnie, ale jest na plusie więc to musi być to! powtórz koniecznie za 2 dni- ale się cieszę !!! ( bo ja tu Was czasem podczytuję jeszcze :-))

reklama
MACKU gratuluje!! zajrzałam tutaj bo pamietałam ze dzis idziesz na bete!! teraz przesiaduje na forum staramy sie po raz pierwszy bo odstawilam farmakologie... zostal wiesiolek i castagnus.... bede zagladala zeby zobaczyc jak sie czujecie ;) trzymam kciuki za spokojna ciąże :*

macku a to ok, jak dopiero 23dc masz, no to gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Ci sie to udalo kochana??? Nie czytalam Was bo ja juz nie biore clo wiec tu nie wchodze za czesto, juz w ogole sie nie staramy narazie wiec tym bardziej. Opowiadaj! Mialas IUI??? Mialas wczesniej sprawdzana droznosc??? A nasienie Twojego chlopa jakie bylo, dobre???
Nie ciesze sie jeszcze, bo tak naprawde na dwoje babka wrozyla... Musze poczekac jeszcze kilka dni.

To bylo nasze drugie podejscie do IUI. ja jestem przebadana prawie wszesz i wzdluz (jeszcze nie mialam laparo), natomiast wyniki M kiepskie.

macku lepiej nie ciesz sie za wczesnie to fakt, tyle tu fasolek potraconych, oczywiscie nie boj sie wyplulam to co napisalam i postukalam w niemalowane!!! Uda ci sie !!! A jak bardzo marne to nasienie??? Chyba nie az tak, skoro zrobili Wam IUI???? Bo nam to juz tylko in vitro proponuja:-(. Napisz moze jakie ostatnie parametry mial twoj facet? Bo to da mi nadzieje i dotce i rastafariance z tego co pamietam tez, ale moge sie mylic:-p

macku lepiej nie ciesz sie za wczesnie to fakt, tyle tu fasolek potraconych, oczywiscie nie boj sie wyplulam to co napisalam i postukalam w niemalowane!!! Uda ci sie !!! A jak bardzo marne to nasienie??? Chyba nie az tak, skoro zrobili Wam IUI???? Bo nam to juz tylko in vitro proponuja:-(. Napisz moze jakie ostatnie parametry mial twoj facet? Bo to da mi nadzieje i dotce i rastafariance z tego co pamietam tez, ale moge sie mylic:-p
Poza tym wychodze z zalozenia, ze jak ma sie nie utrzymac to niech zrobi to teraz, niz jakbym miala byc pozniej czyszczona:sorry2:

Wyniki M byly na pograniczu IUI i in vitro:
Upłynnienie – 15min.
Objętość (ml) – 3
Lepkość (cm) – 0
Ph – 7,6
Koncentracja (mln/ml) – 5
Ruch typu A (%) – 0
Ruch typu B – 10
Ruch typu C – 20
Ruch typu D – 70
Całkowita liczba plemników w ejakulacie (mln) – 15

WBC (mln/ml) – 0,5
Morfologia (%) – 5
Test eozynowy (%) – 15
Aglutynacja – 0

No faktycznie nie ciekawie, tak jak u mojego. A jednak ci sie udalo! To moze nam tez wystarczy tylko IUI jednak. No nic, musze czekac na wyniki jeszcze i moze juz w ta niedziele do ginki pojde, zobacze co ona na to! Dzieki macku i cisze sie ze Wam sie udalo, to daje nadzieje:-)

No faktycznie nie ciekawie, tak jak u mojego. A jednak ci sie udalo! To moze nam tez wystarczy tylko IUI jednak. No nic, musze czekac na wyniki jeszcze i moze juz w ta niedziele do ginki pojde, zobacze co ona na to! Dzieki macku i cisze sie ze Wam sie udalo, to daje nadzieje:-)
No powiedzmy, ze sie udalo. Choc skoro beta dodatnia to juz jakis postep.

Pewnie, ze probujcie IUI. To jednak o wiele mniejsze obciazenie dla organizmu no i dla kieszeni ;-)

Wiesz ale ja mieszkam w irlandii i nie wiem ile tu kosztuje IUI, a na in vitro mam kase, poza tym dwoch lekarzy w polsce radzilo nam in vitro wylacznie, no , zobaczymy, co czas pokaze

reklama
No wlasnie - chyba...
Dzis mam 23dc, 11 dzien po IUI.
Macku babolku Ty mój kochany!!!! Ja myślałam że ty masz co najmniej 28 dc:shocked2: W takim wypadku tym bardziej jestem pewna że dzidziolek ładnie urośnie przez kolejny tydzień:tak:
Ehhhhhh pieknie :-) Aż do mężulka pobiegłam i powiedziałam że "Maćkowi" udało sie zajść a ona tak dziwnie na mnie spojrzał i mówi ćzy oby na pewno "Mackowi"?:dry: ale jego mina była bezcenna :-)

Do góry