mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie babeczki
)to ja i koleżanka kawa
)
MAŁPAJAJA- Co tam u Ciebie na froncie ??
DENTIKO- jak starania??
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nadal
)
ASIIEK- &&&&&&&&&&&& za in vitro!!!
a ja mam taką sytuacją-w ndz.test owu negatywny ,w poniedz.też a wczoraj w 10d.c pozytywny i były pierwsze działania w tym cyklu ,dziś tempka 36,7-wychodzi na to ,ze jestem po owu bo w I fazie cylu temp.to 36,4 36,5... a dziś 11d.c i 36,7...ja mam cykle 25-27 dniowe wiec może faktycznie już owu byla...
dziś podziałamy znowu bo jutro mąż b.pozno wroci...
nie wiem czy udalo nam sie wstrzelić w owu czy juz po ptokach....;/
w tym cyklu chcialam dzialać inaczej-czyli dopiero jak zobacze II na owulacyjnym bo "liczylam " ze owu bedzie dziś lub jutro rano-skoro test owu pokazuje poziom LH na 24 do 36 godz.przed owu a tu dziś temp 36,7...
no nic-moze nie było za pozno z dzialaniem...
BEATKA- jak tam u Ciebie ?????
MAŁPAJAJA- Co tam u Ciebie na froncie ??
DENTIKO- jak starania??
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nadal
ASIIEK- &&&&&&&&&&&& za in vitro!!!
a ja mam taką sytuacją-w ndz.test owu negatywny ,w poniedz.też a wczoraj w 10d.c pozytywny i były pierwsze działania w tym cyklu ,dziś tempka 36,7-wychodzi na to ,ze jestem po owu bo w I fazie cylu temp.to 36,4 36,5... a dziś 11d.c i 36,7...ja mam cykle 25-27 dniowe wiec może faktycznie już owu byla...
dziś podziałamy znowu bo jutro mąż b.pozno wroci...
nie wiem czy udalo nam sie wstrzelić w owu czy juz po ptokach....;/
w tym cyklu chcialam dzialać inaczej-czyli dopiero jak zobacze II na owulacyjnym bo "liczylam " ze owu bedzie dziś lub jutro rano-skoro test owu pokazuje poziom LH na 24 do 36 godz.przed owu a tu dziś temp 36,7...
no nic-moze nie było za pozno z dzialaniem...
BEATKA- jak tam u Ciebie ?????