reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Beatka dzięki. Już myślałam że tylko ja taka odmienna jestem 
Agusia8426
Staramy się od sierpnia. Teraz lutki już nie biorę. Zobaczymy co ginek powie, co dalej ze mną zrobi 
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Małpajaja-dziękuje kochana
)aż sie boję cieszyć ,ale wierzę ,ze bedzie dobrze
może sie udało-trzeba byc dobrej myśli
Beatka- to Twoja tempka też piękności
)))))))) fakt idziemy łeb w łeb-czyli we wtorek wielkie testowanie???
))
Wikula-mam nadzieje,ze u Ciebie beda blizniaki skoro takie piekne endo i jeszcze 2 pęchole pękły
)
Beatka- to Twoja tempka też piękności
Wikula-mam nadzieje,ze u Ciebie beda blizniaki skoro takie piekne endo i jeszcze 2 pęchole pękły
iza.malami
mama,Beatka trzymam kciuki kochane za wysokie tempki i II na tescie 
m musi sie udac na 100%, ale w zamian prosze później o fluidki 

mama05
prrrryy szaaaalona :))
Iza dzieki kochana ....
ale troche zrezygnowana jestem...dzis mam 21 d.c-11d.po owu i dzis tempka spadła z 37,2 na 37....
jesli jutro też spadnie no to lipaaaaa:-
-(
Beatka a jak u Ciebie??????
ale troche zrezygnowana jestem...dzis mam 21 d.c-11d.po owu i dzis tempka spadła z 37,2 na 37....
jesli jutro też spadnie no to lipaaaaa:-
Beatka a jak u Ciebie??????
reklama
Hej kobietki ! co u Was? ja nie spie od 2 dni, okropny wiatr u nas wieje, wczoraj u nas dach komus zerwalo w nocy i spie na czujce bo nasz tez jest... strary! a drzwi od garazu tak trzeskaja przez przeciągi ze szok ;/ W poniedzialek ide na usg zobaczyc czy mi pecherzyki urosly, trzymajcie kciuki
a jak bedzie oki to dzialamy
ale mam dziwne przeczucie ze nic z tego w tym miesiacu znow nie bedzie.. Ale nie martwie sie, mam dobre dni, zaczelam praktyki w domu dziecka, tam sa cudne dzieciaki az chce sie pracowac! Szkoda ze dopiero w poniedzialek tam ide. Bylam wczoraj na bloku chlopcow i powiem wam ze 14 latki z regoly to łobuzy a tu zdziwnienie moje, gralam z nimi w chinczyka! :O grzeczne chlopaki, calkiem do rzeczy
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!!
Podziel się: