reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
heej.. bylam na usg, mam 11 dc i pecherzyki lekko ponad 1 cm.. owulacje ginka wyliczyła mi na 18nastego!! pecherzyki liczne na obu jajnikach ale najwiekszego nie ma i nie wiadomo ktory peknie!!... nie wiem czy sie cieszyc, mam nadzieje ze urosna do 18nastego... eh

dziewczyny a wiecie moze jaka powinna byc szyjka w ciazy?
bo ja zawsze przed @ mam nisko twarda i lekko otwarta
a teraz dzien przed spodziewana @
mam posrodku ani wysoko ani nisko i zamknieta i miekkawa.

Błonka na pewno jeszcze urosną!!!jeszcze tydzień więc spokojnie,zaciskam już mocno &&&&&&&&&&żeby się udało!!!
Beatka , Mama to mega &&&&&&&&&za Wasze 2mega kreseczki jutro!!!!!!!!!!!!! tak pomyślałam że ja też jutro zrobię teścik ,nie wiem po co ale zrobię miałam w sobote dopiero ale już się nie mogę doczekać:p ale tak jak jeszcze kilka dni temu myslałam że to mozliwe bo strasznie mnie bolał brzuch tak dziś wiem że to nie możliwe zobaczyć 2kreseczki, no ale jutro zrobię teścik. Beatka a Ty który dc??i kiedy miałaś owulke??

ja mam dzis 20dc jak nigdy mialam owulke 7-8dc
zawsze moje cykle byly ok 30 dni
po castagnusie sie tak skrocil

Ja tylko wpadlam sie zameldowac
tempka 36.8 tescik negatywny

Ostatnia edycja:
reklama
maja ale u ciebie to zdecydowanie za wczesnie
moze w sobote tak jak pisalas cos wyjdzie
trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&&

ja sie nie martwie ze jedna krecha bo gin mnie nastawil na to
bo endo bylo za cienkie