Z tego co rozumiem, to pęcherzyk może pęknąć jutro tak???
Kiedy macie się z mężem przytulać???
A tak w ogóle to witaj!!
Tak pęcherzyk prawdopodobnie może pęknąć jutro, więc jutro trzeba się koniecznie przytulać z mężem :-) heh zobaczymy czy coś wyniknie.. :-)
reklama
iza.malami
Fanka BB :)
mlpajaja hmm może to dziwne ale... na podwyższona prolaktyne
u facetów tez sa hormony a podwyższona prolaktyna usypia nasionka 

chcemy zaraz po @ zadzialac ale tylko dla przyjemnosci bo moj nie wytrzyma do samej owulki bez przytulan
i pozniej sie wstrzymac i zadzialac zaraz przed owulka
a w przyszlym cyklu zaczynam clo. pierwszy raz
wlasnie minelo nam 12 cykli staran :-(
i pozniej sie wstrzymac i zadzialac zaraz przed owulka
a w przyszlym cyklu zaczynam clo. pierwszy raz

wlasnie minelo nam 12 cykli staran :-(
Betaka no to witaj w klubie!mnie dziś też @nawiedziła i to całkiem z zaskoczenia bo biorę lutkę( a ona sobie nadeszła tak więc nie doczekaliśmy się nawet na sobotni teścik
napoczątku się wystraszyłam że może plamie czy coś bo jakoś nigdy mi się nie zdażyło brać lutki i dostać @w trakcie. a my robimy sobie teraz przerwę przynajmniej do ślubu a potem się zobaczy jak dalej bo narazie jakoś nam sie zaczyna wszystko walić i nie mam już sił na więcej porażek
a miało być tak pięknie!!!
Maja - oj szkoda, że @ przylazła..nie załamuj się kiedyś dla nas wszystkich musi zaświecić słońce!!! Przerwa czasami pomaga, oby tak było u Ciebie!! Na kiedy macie zaplanowany ślub??>?
Już dopatrzyłam się na suwaczku - ślub za trzy miesiące, to już niedługo....jak przygotowania???
Już dopatrzyłam się na suwaczku - ślub za trzy miesiące, to już niedługo....jak przygotowania???
Ostatnia edycja:
no mam nadzieję że przerwa dobrze nam zrobi bo tak powiem wam ze chyba jeszcze pare nie udanych cykli i chyba by nam się związek zaczął rozpadać,bo wszystko cały czas robimy tylko z myślą o dzidzi już tak obsesja,
wikula do weselicha jeszcze 3miesiące ,przygotowane praktycznie wszystko i nic
tzn wszystko załatwione brakuje nam tylko torta i nie mamy nikogo do strojenia sali a tak to wszystko zarezerwowane ,teraz trzeba tylko dogadać szczegóły i zapłacić kasoirke , no ale najważniejsze że suknia już się szyje
dziękuję Wikula!!! a na jakim etapie Wy jesteście?
właśnie się dowiedziałam że 2qmpelki w ciąży
super ale kiedy i nam się uda?idę się położyć bo @tak daje popalić że ledwo siedzę.
wikula do weselicha jeszcze 3miesiące ,przygotowane praktycznie wszystko i nic
dziękuję Wikula!!! a na jakim etapie Wy jesteście?
właśnie się dowiedziałam że 2qmpelki w ciąży
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: