reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
chcemy zaraz po @ zadzialac ale tylko dla przyjemnosci bo moj nie wytrzyma do samej owulki bez przytulan
i pozniej sie wstrzymac i zadzialac zaraz przed owulka
a w przyszlym cyklu zaczynam clo. pierwszy raz :baffled:
wlasnie minelo nam 12 cykli staran :-(

Betaka no to witaj w klubie!mnie dziś też @nawiedziła i to całkiem z zaskoczenia bo biorę lutkę( a ona sobie nadeszła tak więc nie doczekaliśmy się nawet na sobotni teścik:( napoczątku się wystraszyłam że może plamie czy coś bo jakoś nigdy mi się nie zdażyło brać lutki i dostać @w trakcie. a my robimy sobie teraz przerwę przynajmniej do ślubu a potem się zobaczy jak dalej bo narazie jakoś nam sie zaczyna wszystko walić i nie mam już sił na więcej porażek:( a miało być tak pięknie!!!

Maja - oj szkoda, że @ przylazła..nie załamuj się kiedyś dla nas wszystkich musi zaświecić słońce!!! Przerwa czasami pomaga, oby tak było u Ciebie!! Na kiedy macie zaplanowany ślub??>?
Już dopatrzyłam się na suwaczku - ślub za trzy miesiące, to już niedługo....jak przygotowania???

Ostatnia edycja:
no mam nadzieję że przerwa dobrze nam zrobi bo tak powiem wam ze chyba jeszcze pare nie udanych cykli i chyba by nam się związek zaczął rozpadać,bo wszystko cały czas robimy tylko z myślą o dzidzi już tak obsesja,
wikula do weselicha jeszcze 3miesiące ,przygotowane praktycznie wszystko i nic:p tzn wszystko załatwione brakuje nam tylko torta i nie mamy nikogo do strojenia sali a tak to wszystko zarezerwowane ,teraz trzeba tylko dogadać szczegóły i zapłacić kasoirke , no ale najważniejsze że suknia już się szyje:)
dziękuję Wikula!!! a na jakim etapie Wy jesteście?

właśnie się dowiedziałam że 2qmpelki w ciąży:)super ale kiedy i nam się uda?idę się położyć bo @tak daje popalić że ledwo siedzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Maja - no ja jeszcze gdzieś tydzień wyczekiwania mam przed sobą...
Pokaż wzór szukni jaką szyjesz, tzn. pochwal się:)))
Kurcze ja bym mogła mieć jeszcze raz wesele, moje było takie ekstra...

Do góry