reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
qrcze POK przepraszam ,przeoczyłam twojego posta, coś mi komp ostatnio świruje . robiłam też badania na hormony wsio oki ,na tarczyce też oki , a żelazo też mam w normie ale jak byłam u dermatolog to powiedziała że to stres bo właśnie łysienie plackowate , a teraz w czerwcu jak będę w Pl to chcę iść do trachologa o ile znajdę takiego lekarza w moim mieście:p bo to jest właśnie taki lekarz od włosów.
Beatka wkońcu się uda!!!

reklama
maja - to ja przepraszam, ze nie doczytalam. myslalam, ze chodzi o wypadanie wlosow, nie o lysienie. z tym to nie mam bladego pojecia co mozna zrobic. trzymam kciuki, zeby sie udalo znalezc trachologa :) a tam gdzie mieszkasz nie ma?

tutaj niestety nawet dobrego polskiego dermatologa nie ma a do Irlandzkiego ,,lekarza,, nie pójdę bo jakoś nie ma o nich pozytywnych opini :( ale teraz i tak muszę się wziąć za te leki co dostałam od dermatologa bo leżą już od stycznia i czekają aż się zmobilizuję,wcześniej nie chciałam bo przeczytałam że nie można brać w ciąży a miałam nadzieję że się uda i nie chcaiałam zaszkodzić fasolce a teraz już mogę ściągnąć z nich kurz i zacząć używać

Dziewczyny pomocy! Znowu mam jakies krwawienie! Wczesniej myslalam, ze to owulka ale teraz to nie mam pojecia! Co to moze byc? Dodam, ze jestem jakos krotko po dniach plodnych.

no to nie wiem kochana ,a może do lekarza byś poszła sprawdzić co tam się dzieje??
ja miałam w zeszłym miesiącu w 14dc @ , pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło mieć w takim krótkim odstępie czasu i całkiem bezobjawowo ,gdzie zawsze umieram jak mam a wtedy nic i tylko takie plamienie w sumie miałam ale akurat miałam zamówioną wizytę i byłam u gina i powiedział że to @

Dziewczyny pomocy! Znowu mam jakies krwawienie! Wczesniej myslalam, ze to owulka ale teraz to nie mam pojecia! Co to moze byc? Dodam, ze jestem jakos krotko po dniach plodnych.

a ile dpo jestes?
albo owulacja albo zganiezdzenie albo niedobor progesteronu albo kij wie co. Jak chcesz byc pewna i spokojna to idz do gina.
nic tu nie pomozemy. mi tylko te 3 ewentualnosci przychodza do glowy. a mialas przed iui ostatnim jakies usg? moze jakas cysta czy cos?

a ile dpo jestes?
albo owulacja albo zganiezdzenie albo niedobor progesteronu albo kij wie co. Jak chcesz byc pewna i spokojna to idz do gina.
nic tu nie pomozemy. mi tylko te 3 ewentualnosci przychodza do glowy. a mialas przed iui ostatnim jakies usg? moze jakas cysta czy cos?
Gdyby to bylo takie proste kochana, to bym nie pytala;-) Jestem w okolicy owulacji (nie wiem, czy juz byla czy tez nie). W kazdym razie plamienie okolooowulacyjne wykluczylam, bo jesli juz je mialam to bylo calkiem inne. Na implantacje i niuedobory progesteronu za wczesnie.
3 dni po IUI mialam usg i wtedy bylo oki. Moglo od tego czasu cos urosnac?

Dzisiaj bede dzwonila do gina i sprobuje sie jak najszybciej umowic.

reklama
Do góry