reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Gdyby to bylo takie proste kochana, to bym nie pytala;-) Jestem w okolicy owulacji (nie wiem, czy juz byla czy tez nie). W kazdym razie plamienie okolooowulacyjne wykluczylam, bo jesli juz je mialam to bylo calkiem inne. Na implantacje i niuedobory progesteronu za wczesnie.
3 dni po IUI mialam usg i wtedy bylo oki. Moglo od tego czasu cos urosnac?

Dzisiaj bede dzwonila do gina i sprobuje sie jak najszybciej umowic.

kurka nie wiem... bede sie upierala, ze moze byc owulacyjne :) moim zdaniem od tego czasu nie mogloby nic na tyle urosnac, zeby krwawilo. Idz do gina i sprawdz. buziam!

nikt tu nic caly dzien nie napisalam :)
to nie robie posta pod postem... wykorzystam szanse.

ja dzis... sie zszkowalam. 4dpo i w sluzie cos brazowego, malusienko, odrobinko ale bardzo widocznie kawalek sluzu byl normalnie brazowy. w zyciu nie mialam zadnych plamien w srodku cyklu. Czy ktoras z was sie orientuje czy mozna miec owulacyjne plamienie (takie mini mini) 4 dpo!?

macku u Ciebie podobnie to wyglada czy masz bardziejsze to plamienie?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane;-)
Kurcze jestem taka zabiegana (zapracowana) że szok, na nic nie mam czasu jak przychodzę to padam na twarz :zawstydzona/y: pół minuty i śpię jak dziecko...:wściekła/y: Nawet ostatnio w pracy 2 razy zemdlałam( w piątek):-( No ale już jest dobrze:)
Byłam dziś u gina na podglądzie... i jestem wściekła na siebie.... bo wczoraj lub dziś była owulka a przytulanek brak:wściekła/y: A warunki na dzidzię piękne! Endo 10mm wiec bardzo ładne...owulka z prawego... kurcze normalnie myślałam że się poryczę w gabinecie z tej złości na siebie!!!!!
Mąż ma zrobić posiew czy nie mamy jakiejś bakterii i w przyszłym cyklu tes na śluz, bo może tu jest problem...aaaa no i clo, żeby zwiększyć szanse:-) Co mnie bardzo ucieszyło:tak: Bo chyba liczę że pomoże ;-)

A co u Was kochane???? Która testuje????
Buziam:*

tak sie zastanawiam, zeby isc do kliniki nieplodnosci i zrobic jeszcze raz wszystkie badania hormonkow plus ogolne badanie na wszystkie bakterie, wirusy grzyby i nie wiem co jeszcze....moja kolezanka teraz zaszla bo miala jakas bakterie myko cos tam...wyleczyla ja i zaszla.. moze tez w tym jest problem.. A mnie tak piersi bola, ze masakra.. liczac moje niby dni plodne to w czw lub p powinnam dostac @ qrcze!! caly czas ze mnie taki sluz leci, ze hej... cala mokra jestem.. woda sie ze mnie leje.. nie wiem od czego tak.. dzis chyba ze 40dc bedzie hehe juz sie gubie
cos cicho sie zrobilo na forum

tak sie zastanawiam, zeby isc do kliniki nieplodnosci i zrobic jeszcze raz wszystkie badania hormonkow plus ogolne badanie na wszystkie bakterie, wirusy grzyby i nie wiem co jeszcze....moja kolezanka teraz zaszla bo miala jakas bakterie myko cos tam...wyleczyla ja i zaszla.. moze tez w tym jest problem.. A mnie tak piersi bola, ze masakra.. liczac moje niby dni plodne to w czw lub p powinnam dostac @ qrcze!! caly czas ze mnie taki sluz leci, ze hej... cala mokra jestem.. woda sie ze mnie leje.. nie wiem od czego tak.. dzis chyba ze 40dc bedzie hehe juz sie gubie
cos cicho sie zrobilo na forum

duza ilosc sluzu nie musi ale moze oznaczac, ze sie niedlugo ucieszysz :) i to wcale nie z nowego cyklu :D

hej dziewczyny ;)
Mam pytanie czy któras z was brala Clostilbegyt od 2-5 dc i w tym samym cyklu luteinę podjęzykowo 2 razy dziennie przez 10 dni od 16 dc??? bardzo prosze was o odpowiedź. POZDRAWIAM!!!!

ps. napiszcie co na ten temat myślicie... czy taka kombinacja jest dobra i przez was sprawdzona???

ps. jak czułyście sie podczas brania Clo???

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki za odpowiedź. Tak dokładnie- mam długie cykle... i staramy się.... Czyli wrazie zaciążenia luteina pomoże tak???? ;*

Do góry