reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
qrcze nie mam dlatego że z kilku sukienek zrobiłam jedną:p wstawię zdjęcie po weselichu to ocenicie:)
wczoraj wieczorkiem wypłyneło ze mnie coś takiego dziwnego , jak to zobaczyłam to myślałam że zemdleję ,takie coś jak by kawałek mięsa ale malutkie takie trochę biale i z krwią , masakra po prostu ,miała któraś coś takiego?? co to mogło być?na skrzep to to nie wyglądało

reklama
qrcze nie mam dlatego że z kilku sukienek zrobiłam jedną:p wstawię zdjęcie po weselichu to ocenicie:)
wczoraj wieczorkiem wypłyneło ze mnie coś takiego dziwnego , jak to zobaczyłam to myślałam że zemdleję ,takie coś jak by kawałek mięsa ale malutkie takie trochę biale i z krwią , masakra po prostu ,miała któraś coś takiego?? co to mogło być?na skrzep to to nie wyglądało
kurcze nie wiem, ale może skrzep ze śluzem...
a na sukienkę w taki razie poczekam:)))

jak mi sie skończy @ to chyba pójdę do lekarza bo się wystraszyłam wczoraj jak nigdy.
Wikula 3mam mocno &&&&&&&&&&&&&&za Ciebie!!!
może w czerwcu jak będę na przymiarce to cyknę jakąś fotkę i się pochwalę:) teraz tylko zostało kupić cosik po czym włoski mi odrosną ,a może któraś zna coś dobrego na wypadanie włosów,tzn żeby one juz nie wypadały?!bo jak tak dalej będzie to nie będę z czego miała zrobić fryzurki:(

skrzep ze sluzem. najwyrazniej juz Ci sie troche konczy @ ale zaslabla na chwile. to nic strasznego. zdarza sie. pewnie nie raz juz sie zdarzylo ale nie mialas okazji zauważyć.

może w czerwcu jak będę na przymiarce to cyknę jakąś fotkę i się pochwalę:) teraz tylko zostało kupić cosik po czym włoski mi odrosną ,a może któraś zna coś dobrego na wypadanie włosów,tzn żeby one juz nie wypadały?!bo jak tak dalej będzie to nie będę z czego miała zrobić fryzurki:(
Moja mam miala kilka lat temu podobny problem! I to przed weselem mojej siostry. I niestety zadne specyfiki nie pomogly, bo powodem byl stres. Po jakims czasie wszystko wrocilo do normy.
Takze relaks, relaks i jeszcze raz relaks. I odstawianie staranek to bardzo dobry pomysl!:tak:

mi wlosy wypadaly garsciami, poszlam do lekarza, ktory zlecil badanie krwi na milion roznych rzeczy (np. hormony) i wyszlo,ze mam bardzo niskie zelazo. Dostalam najpierw tabletki, ktore bralam jeden dzien i baaaaaaaaardzo zle sie po nich czulam, wiec pojechalam na pol godzinna kroplowke i normalnie z dnia na dzien przestaly wypadac :)
teraz w trakcie staran gin kazal mi brac zelazo z kwasem foliowym (duofer fol) i przez kilka miesiecy brania wlosy mi prawie nie wypadaly - na 2 dni przed @ zawsze wyraznie bardziej ale pozatym to w normie. Teraz skonczylam brac zelazo i biore zwykly kwas foliowy i juz masakra, znowu po jednym suszeniu cala lazienka we wlosach. Widac to przyswajanie zelaza to niestety u mnie jakis problem.

Ale wracajac do tematu :) moze warto sprawdzic o co kaman?

Ja zrozumialam, ze chodzi takie puste place na glowie,a nie o ogolne wypadanie wlosow. Bo te place to pewenie z powodu stresu (tak powiedzial mojej mamie dermatolog).

Maćku ale ja mam taki problem już od długiego czasu ale myślę że to też właśnie przez to że jesteśmy tutaj a nie w Pl , i jak wkońcu wrócimy do Pl na stałe to włoski odrosną i wszystko wróci do normy, teraz biorę się za leki od lekarza na włosy ,i zobaczymy może będzie jakiś efekt:) teraz biorę się za siebie jakieś maski, ćwiczenia ,spacerki i postanowiłam kupić sobie rolki i sobie pośmigać trochę jak za starych dobrych czasów żeby się odstresować trochę i zrzucić pare kg !!!
ale za Was moje kochane mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& Zeby się w końcu Wam udało!!!

Maćku a Wy teraz jakie plany?? kolejne IUI ?? ZACISKAM MOCNO &&&&&&&&&&&&

Maćku ale ja mam taki problem już od długiego czasu ale myślę że to też właśnie przez to że jesteśmy tutaj a nie w Pl , i jak wkońcu wrócimy do Pl na stałe to włoski odrosną i wszystko wróci do normy, teraz biorę się za leki od lekarza na włosy ,i zobaczymy może będzie jakiś efekt:) teraz biorę się za siebie jakieś maski, ćwiczenia ,spacerki i postanowiłam kupić sobie rolki i sobie pośmigać trochę jak za starych dobrych czasów żeby się odstresować trochę i zrzucić pare kg !!!
ale za Was moje kochane mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& Zeby się w końcu Wam udało!!!

Maćku a Wy teraz jakie plany?? kolejne IUI ?? ZACISKAM MOCNO &&&&&&&&&&&&
No moja mama tez to dlugo miala...

Ja teraz robie sobie mala przerwe, staram sie nieco odpuscic. I tez sie wzielam za siebie - codziennie fitness i do tego dietka.
O IUI pomysle w maju/czerwcu.

Za Ciebie rowniez trzymam kciuki! Oby fasolka sie sama zjawila jak skupisz sie tylko na przygotowaniach do weselicha:tak:

reklama
widze ze w wiekszosci z was sobie odpuszczacie
ja jeszcze daje sobie szanse
i ciekawe kiedy mnie to dopadnie i zrobie przerwe
bo juz coraz bardziej mnie to wykancza

Do góry