reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hello dziewuszki!!!!
Trzymam za wasze staranka wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&, musi nam sie udac!!! ja dziś 11 dc, jutro rano ide do ginka na monitoring kurcze juz sie nie moge doczekac !!!!
Trzymajcie sie cieplutko!!!!

NANA-piekny wynik:tak:
DANUSKA- tule....oj jak smutno...jest ciężko ,ale jutro bedzie troche lepiej a za kilka dni zaczniecie starania i znow bedzie nowa nadzieje a dzis tule mocno:tak:
IZA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za wizyte i piekny duzy pecherzyk:tak:daj szybko znac;-)

nana 1987 to teraz bedziesz spokojna i będziecie czynnie starać się o dzidziusia,dobrze że u ciebie wszystko ok. Ja wczoraj robiłam test na owu i wyszła bardzo mocna kreska ale troszke bledsza od testowej, krew w sluzie mam nadal ,im więcej śluzu tym wiecej krwi, dzisiaj brzuch pobolewa i jajnik lewy kuje. Boje się że z lewego mam owu bo 10 miesięcy temu podejrzewali pozamaciczną wlasnie z tego jajnika i boje się żeby się problem nie powtórzyl. Od soboty zaczynam brać lutke i zostaje mi czekanie.trzymam kciuki za was dziewczynki

Lopop za wszystkie starające sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,
Musimy sie trzymac razem!!! Ja to już z nikim nie rozmawiam na "TEN" temat tylko z wami, bo nie chce juz moich znajomych zanudzac co i jak a wy kochane w temaciku jestescie i wiecie o co kaman :)):-)i raźniej tu z wami:-)
Do juterka !!!!!

Lopop za wszystkie starające sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,
Musimy sie trzymac razem!!! Ja to już z nikim nie rozmawiam na "TEN" temat tylko z wami, bo nie chce juz moich znajomych zanudzac co i jak a wy kochane w temaciku jestescie i wiecie o co kaman :)):-)i raźniej tu z wami:-)
Do juterka !!!!!
rozumiem bo sama tak mam:)

reklama
Izunia czekamy jutro na wiesci z zacisnietymi &&&&&&&&&&&& mam nadzieje,ze Clo pomoze:tak:

LOPCIU- dziekuje za &&&&&&&&&&-biotre hormony na klate i jestem dobrej mysli,ze jeli Tobie nic nie bylo to moze i mi nie bedzie:tak::-)

do jutra Clo-babeczki;-):-D:-D

Do góry