reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja się dzisiaj biję z myślami co robić, zrobiłam wczoraj testa i wyszła bardzo blada kreska, termin na@ był w niedziele, ogólnie czuje się dobrze wczoraj troche zle się czułam,bolą mnie sutki i krzyż, kawa którą kocham normalnie mi nie smakuje i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie fasolka. Brzuch mnie też pobolewa i jajniki wciąż kuja ale martwi mnie śluz, bo wygląda jak płodny, wodnisty czasami gęsty biały a czytałam że wodnisty śluz to oznaka nadchodzącej@ i niskiego progesteronu.No nic, zobaczymy co będzie jutro
Brzmi obiecujaco:tak:
Trzymam kciuki!!!!

reklama
Musze tez zaczac miezryc temperature, nigdy tego nie robilam, musze poczytac jak sie to robi, bo zielona jestem jak o to chodzi

hej dziewczyny jestem tu nowa nigdy nie miałam odwagi napisac o swoim przypadku, z mezem staramy sie o dziecko juz ponad 3 lata w maju tego roku poronilam a obecnie jestem stymulowana przez CLO i nie wiem czy wogóle na mnie zadziała powoli brakuje mi sił do walki i upragniony CUD pozdrawiam

to mój pierwszy cykl z CLO na usg widac było pecherzyk 20mm a jutro ide do lekarza aby sprawdzic czy wogole pekl staram sie myslec pozytywnie ale czasami mi nie wychodzi

reklama
no ja właśnie staram się nie nastrajać bo znając swoje szczęście to albo test walnięty albo @ przylezie, ale dziękuje Wam za kciuki.
Jeśli chodzi o płodny śluz mama to ja też nie zawsze widze, na teście owu wychodziła druga kreska a śluzu nie bylo więc może jest w środku.
lopop co u Ciebie??
no walczę dalej tym bardziej czekam na wiadomości od ciebie (tylko dobre) co będę sie bardzi cieszyła z tobą
same badanka przede mną

Do góry