reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Halina ja nie miałam dokładnie tego samego co ty,tylko mojemu dziecku serduszko przestało bić,i miałam łyżeczkowanie bo ciaża mi obumarła w 7tyg. a dopiero zabieg był w 12tyg. bo tak byłam umówiona na usg....
również bałam się jak ty zabiegu ,miałam problemy po łyżeczkowaniu,leżałam w szpitalu miesiąc bo niedokładnie mnie oczyscili,miałam zapalenie błony śl. macicy i jajników no i udało mi się mimo wszystko zajść,mam teraz prawie roczną córeczkę (ja postanowiłam od zabiegu odczekać 2 lata bo nie czułam się an siłach odrazu starać się)
musisz być dobrej myśle,udało sie, raz to i uda sie drugi,trzymam kciuki

no i witam sie dziewczynki z Wami
ja nei wiem kiedy ja będe miała czas na forum bo non stop coś trzeba przy dziecku robić,mała już biega i wspina sie wszędzie wiec nawet spokojnie kawy wypić nie mogę,
ale teraz mąż ma wiecej wolnego wiec ja będę wykorzystywać jego obencość i z Wami tu klikać

witaj sawi masz śliczną córcie
ja mam też córcie ma 4.5 roku i tak bardzo pragne jej dać rodzeństwo , którego ja nie miałam. Mam nadzieje że mam sie uda , że będzie ok. . Narazie tylko płacze i zadreczam sie dlaczego tak sie stało, co było przyczyną ? Jest mi smutno i wciąż myśle czy mam sie uda , poświęciłabym swoje życie aby moja córcia miała rodzeństwo , przgne jeszcze poczuć dzidzie w swoim łonie ale czy nam sie jeszcze raz uda .... bedziemy prubować do skutku ,,, bo to jest moja nadzieja i wierzę że nam sie uda .
pozdrawiam i życzę zdrowia i upragnionej dzidzi

reklama
Ja tez uwazam, ze nie jest zle. Nawet wartosci, ktore nie mieszcza sie w normach nie odstaja az tak bardzo. I na poczatek tez bym je pokazala ginowi.:tak:
A juz teraz mozesz zaczac faszerowac Malza witaminkami - ja polecam Promen (nie wiem, czy polepszyl stan armii, bo nie badalam drugi raz, ale moj M twierdzi, ze sie po nich swietnie czuje).
ok, na pewno spróbuje:-) Cieszę się, ze mówicie, że wyniki w miarę dobre, bo Malz w rodzinie ma przypadki bezpłodności:zawstydzona/y:

ale najbardziej mnie martwi morfologia wg WHO :
plemniki prawidłowe 4%
plemniki nieprawidłowe 96% z wadami główki wstawki i witki

aha i mi mój gin kazał przynieść te wyniki do niego

tak w sumie to wyniki mają podobne tylko faktycznie u Twojego M. dużo patologicznych. Ale ja słyszałam, że na to ma wpływ tryb życia tzn to czy M. ma stresującą pracę, pije alkohol, pali papierosy.... Część tych czynników da się wyeliminować;-) Mój też nie mieści się w normie także trzeba będzie wprowadzić trochę zmian w życie:tak: Zobaczymy jeszcze co gin powie. A kiedy idziesz pokazać ginowi wyniki?

hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
gratulacje
gratulacje
i jeszcze raz gratulacje
cieszę się razem z tobą Myśa bliźniaków życzę

gratulacje
gratulacje
i jeszcze raz gratulacje
cieszę się razem z tobą Myśa bliźniaków życzę
dziękuje, jesteś kochana. Ciesze sie bardzo i jakos wciąż trudno uwierzyć, jak widać cuda się zdarzają a wystarczyło zapodać mężowi selen+wit.E i dla mnie bromka ,troche szczęścia i już. Tobie też się uda zobaczysz, trzymam kciuki za Was wszystkie i za siebie żeby wszystko dobrze skończyło się w lipcu.

dziękuje, jesteś kochana. Ciesze sie bardzo i jakos wciąż trudno uwierzyć, jak widać cuda się zdarzają a wystarczyło zapodać mężowi selen+wit.E i dla mnie bromka ,troche szczęścia i już. Tobie też się uda zobaczysz, trzymam kciuki za Was wszystkie i za siebie żeby wszystko dobrze skończyło się w lipcu.
tak jest kochana
a kiedy do kraju na stałe po nowym roku?
a rodzice w anglii są?

reklama
tak jest kochana
a kiedy do kraju na stałe po nowym roku?
a rodzice w anglii są?
no tak rodzice razem ze mną w Szkocji na dodatek mój brat tez bedzie ojcem i tak mi było przykro jak sie dowiedziałam że wszyscy na okolo zachodzą a ja nie a tu niespodzianka bo bratowa ma termin na czerwiec a ja na lipiec więc radocha na całego ale nie mówie nikomu do póki nie zobacze na USG. Jak okaże się że z bobaskiem wszystko dobrze to w styczniu powrót i mam w nosie cały ten kraj, pieniadze byle do domu a ty kochana jak się masz?

Do góry